Tokyo bridge_website

Netwerkreis naar Tokio

Tokio is de grootste metropool ter wereld en daarom de perfecte bestemming voor een businesstrip of een netwerkreis. De stad bestaat uit 23 wijken en er wonen 35 miljoen Japanners. Tokio staat bekend om haar oude tradities en tegelijkertijd de moderne hightech.

Als we aan Japanners denken, denken we natuurlijk aan vrouwen in kimono’s. We krijgen de kans om een authentieke kimono te dragen. De vrouwen dragen een Furisode, dit is de kimono die wij kennen met lange mouw en kleurrijke borduursels. De mannen dragen een Hakama met een Haori, dit is een soort geplooide broek met een kledingstuk op knielengte.

Van de kimono’s gaan we verder naar de sushi. Sushi is een bekend traditioneel Japans gerecht en van wie kunnen we beter sushi leren maken dan van de Japanners zelf? We bezoeken een heuse sushi school waar we alles te weten komen over het rollen van sushi rijst op het zeewierblad nori aangevuld met verschillende vissoorten, schaal en schelpdieren. We blijven bij de traditionele Japanse lekkernijen en gaan door naar een thee ceremonie. Een geisha laat ons zien hoe we formeel horen te zitten in de Japanse kamer, waarna de thee ceremonie gezamenlijk voorbereid wordt. Na de uitleg is het onze beurt om de thee ceremonie uit te voeren.

Nog een andere leuke teambuildingactiviteit is een ninja workshop. We leren geheime technieken van echte ninja meesters zoals worstelen, springen, schoppen, rollen en het hanteren van wapentechnieken.

Neem voor meer informatie of de mogelijkheden contact op met ons team.

Meerdaagse reis

Wij adviseren u graag bij een passend programma.

Bekijk een van onze reizen