Incentives voor personeel

Heeft u iets te vieren met uw team, maar weet u nog niet op wat voor manier u dit wilt vieren? Dan zijn incentives voor personeel de beloningen die u zoekt! Bij Verschoor Events bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan incentives die stimuleren en motiveren.

Verschoor Events is onderdeel van Verschoor Reizen en beschikt over bijna 100 jaar ervaring op het gebied van incentives voor personeel. Kwaliteit, service en een scherpe prijs staan bij ons voorop. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van het plannen en samenstellen van uw incentive! Van alleen het vervoer tot een volledig verzorgde reis, en van in Nederland tot ver daarbuiten.

 

Uitgebreid assortiment aan incentives voor personeel

Bij Verschoor Events vindt u wat u zoekt, ook op het gebied van incentives voor personeel: van Lapland tot Tel Aviv en van Rome tot Singapore, wij kunnen het voor u regelen. Wanneer u kiest voor een incentive van Verschoor Events hoeft u zich nergens zorgen meer over te maken. Onze incentives worden verzorgd van A tot Z, inclusief het vervoer, hotel met een goed ontbijt, en eventuele activiteiten.

Bij Verschoor Events heeft u keuze uit incentives verspreid over de hele wereld! Maak uw wensen kenbaar en wij zullen samen met u zoeken welke incentive het beste bij u en uw werknemers past. Een actieve reis naar bijvoorbeeld Rio de Janeiro? Of toch een rustige, culturele reis naar Barcelona? Elk type reis naar elke bestemming kan voor u geregeld worden. Wij helpen u graag met het plannen van uw incentive!

 

Interesse

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over onze incentives voor personeel? Neem dan contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden over onze incentives! Ook kunt u ons contactformulier invullen en dan zullen wij contact met u opnemen.

  Naam *
  Telefoonnummer ?*
  E-mail
  Op de hoogte blijven? Schrijf mij in!
  Upload uw groepsreis *
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)