Kick off organiseren

Gaat u binnenkort weer een nieuw project starten met uw team of cliënt? Laat een kick off organiseren door Verschoor Events! Bij een kick off wordt het nieuwe project besproken en feestelijk ingeluid. Bij ons kunt u terecht voor goed georganiseerde evenementen op de mooiste locaties, speciaal voor u en uw team samengesteld.

Sinds 2013 is Verschoor Events een onderdeel van Verschoor Reizen, een familiebedrijf met al bijna 100 jaar lang ervaring op het gebied van transport en het organiseren van reizen en evenementen. Wij organiseren een groot aantal verschillende evenementen voor verschillende groepen en bedrijven. Een kick off organiseren staat bij ons ook in het rijtje van de vele werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren.

Wij van Verschoor Events kunnen uw kick off organiseren, van A tot Z. Wilt u graag meedenken met de organisatie van het evenement? Maak uw wensen kenbaar aan ons. Wij gaan dan met u rond de tafel zodat wij een mooi event kunnen organiseren die volledig aansluit op uw wensen.

Kick off organiseren met Verschoor Events

Prachtige locaties, een hapje en een drankje en een gezellige sfeer: Verschoor Events kan het voor u regelen! Onze partners op het gebied van locaties, catering, en aankleding helpen u graag met het organiseren van uw perfecte kick off evenementen. Mocht de locatie wat verder weg zijn, kunnen onze chauffeurs u met een van onze luxe bussen en touringcars naar de bestemming brengen. Samen met u zorgen we ervoor dat het nieuwe project succesvol en feestelijk wordt gestart.

Kortom: wij van Verschoor Events helpen u graag met een kick off organiseren. Neem contact met ons op, of vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen meer hebt over uw kick off!