Wintersportreis

Wilt u een wintersportreis voor een grote groep of uw personeel organiseren? Dan bent u bij Verschoor Events aan het juiste adres. Wij zullen samen met u de reis geheel naar uw wens organiseren. Verschoor Events organiseert sinds 2013 evenementen als zustermerk van Verschoor Reizen. Wij beschikken over een jong wagenpark en professionele medewerkers. Wij regelen de gehele reis voor u van A tot Z. Naast het vervoer verzorgen wij ook het verblijf, inclusief ontbijt en eventueel activiteiten.

Een reis van Verschoor Events

Wij bieden een aantal vaste planningen voor een wintersportreis. Als u het hier niet geheel mee eens bent, kunnen wij deze planning aanpassen aan uw wensen. Als u zelf al een idee heeft voor een bestemming en activiteiten, kunnen wij aan de hand daarvan een planning maken. Wilt u er een bedrijfsuitje van maken om uw personeel te laten team builden? Ook hier hebben wij speciale activiteiten voor. Uw team zal na het reisje hechter samenwerken binnen uw bedrijf. Wilt u er een groepsreis van maken met vrienden of familie? Dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Wij zullen met plaatselijke partners ervoor zorgen dat de wintersportreis een gezellig feest zal worden!

Heeft u interesse in een wintersportreis van Verschoor Events, of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.