Wij stellen u voor aan: Amanda van Maastrigt.

Mijn naam is Amanda van Maastrigt, ben 45 jaar en kom uit het mooie dorp Sleeuwijk dat langs de Merwede ligt. Ik woon daar al mijn hele leven en ga in juli 2020 verhuizen met mijn man en 2 lieve jongens van 17 en 19 naar een super schattig huis met een mooie, grote tuin. Een droom die uitkomt voor mij dit jaar! Er komen meer dromen uit voor mij de laatste tijd aangezien ik inmiddels ook onderdeel mag uitmaken van het Verschoor team en mezelf daardoor mag bewegen in een hele leuke en enerverende branche.

Ik ben binnen het Verschoor team mede verantwoordelijk voor de Groepsreizen & Incentives.
Het is gewoon fantastisch om dagelijks bezig te mogen zijn met het regelen of organiseren van mooie momenten voor een ander. Het meedenken met klanten om uiteindelijk een zo leuk mogelijke reis, dagtrip of personeelsuitje te mogen verzorgen is een geweldig doel!

Mijn persoonlijke doel is om te genieten van het leven en de fijne mensen om me heen.
Ik hou van afwisseling in de dagen, onverwachte spontane acties, nieuwe uitdagingen, tennissen, en vooral veel leuke dingen ondernemen en hoop uiteraard nog veel mooie reizen te mogen maken.

Bent u nieuwsgierig naar de vele “gezellige” mogelijkheden van Verschoor Events of wilt u gewoon eens vrijblijvend kennismaken?
Laten we samen de wereld gaan ontdekken! Ik kom graag bij u langs.
Zorgt u voor de koffie of thee? Dan neem ik wat lekkers mee!
U kunt mij bereiken via: 06-10056944 of via Amanda@verschoor-reizen.nl

Laatste nieuwsberichten
Reistips 2020 23 januari 2020