Bus reis Zandvoort

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het organiseren van bus reizen naar onder andere Zandvoort? Dan bent u bij Verschoor Reizen aan het juiste adres. Wij bieden verschillende bussen en touringcars aan voor uw bus reis naar Zandvoort. De mogelijkheden voor onze arrangementen zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen uit een 18-persoons touringcar, een 50/54 persoons bus, een 60/63 persoons bus of de 88-persoons touringcar. Verdere mogelijkheden zijn een rolstoeltouringcar en trailers of aanhangwagens.

Over onze bussen

De eigen bussen en touringcars met chauffeurs van Verschoor Reizen zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Ons team bestaat uit ervaren chauffeurs die weten wat ze doen om uw busreis naar Zandvoort zo aangenaam mogelijk kunnen maken. Daarnaast zijn al onze uiterst comfortabele bussen en touringcars voorzien van alle gemakken, zoals verstelbare fauteuils, koelkast, koffiebar, toilet, airconditioning, LCD schermen, een DVD- en geluidsinstallatie, microfoon en de nieuwste veiligheidsnormen. Dit in combinatie met vakbekwame, enthousiaste en servicegerichte chauffeurs zorgt voor bus reizen naar onder andere Zandvoort waarbij u onbezorgd kunt genieten met uw gezelschap.

Bus reis Zandvoort

Verdere informatie

Verschoor Reizen organiseert al jarenlang onder andere bus reizen naar Zandvoort. Als u de keuze maakt om uw dagje weg bij Verschoor Events te boeken, kunt u er vanuit gaan dat wij van A tot Z alles voor u regelen. Uw enthousiaste chauffeur zal zorgen dat alles naar wens verloopt. Ook zal hij de vouchers voor uw gehele reis bij zich houden, zodat u enkel hoeft te genieten tijdens uw dag uit. Daarnaast kunt u ook een bus reis naar Zandvoort voor de Formule 1 die in 2020 in Nederland plaatsvindt boeken. Lees hier verder voor meer informatie.

Contact

Bent u geïnteresseerd om uw bus reis naar Zandvoort door Verschoor Reizen te laten organiseren of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar: +31 (0)184 612 714, te e-mailen naar info@verschoor-reizen.nl of het contactformulier in te vullen op de website. Wij helpen u graag!

Een selectie uit ons aanbod

incentive
Oman: een unieke bestemming!

Oman, eigenlijk Sultanaat van Oman, een staat in het Midden-Oosten in het Zuidwest Azië… Verder lezen

Bedrijfsuitje Eindhoven

Eindhoven is de perfecte stad voor een bedrijfsuitje of business event. Een zakelijke en vooral dynamische stad, dat zich ideaal leent voor teambuilding en netwerken… Verder lezen

Incentive Istanbul

Istanbul is een unieke bestemming voor uw reis. Breng een bezoek aan 2 verschillende continenten in één stad. Istanbul wordt namelijk door de Bosporus rivier gescheiden tussen Europa en Azië… Verder lezen

Inspirerende locaties
Inspirerende locaties

Voor de juiste entourage van uw evenement selecteren wij voor u een inspirerende locatie… Verder lezen

Verschoor Events
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0)184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 73338303
Rabobank nr.: 3356.681.35
BTW nr.: NL8594.69.955.B01
IBAN nr.: NL88 RABO 0335 6681 35
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group

Neem contact met ons op

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer ? (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)