Busreis Formule 1

Na 35 jaar afwezigheid staat de Gran Prix van Nederland in 2020 eindelijk weer op de Formule 1 kalender. Tot grote vreugde van alle duizenden Nederlandse Formule 1 fans. Wil jij de Gran Prix van dichtbij meemaken? Verschoor Reizen organiseert busreizen naar de Formule 1. Onze ervaren chauffeurs zijn het gewend om in drukte te rijden en zo kan u alleen maar genieten van de voorpret onderweg.

Onze passie ligt onder andere bij het organiseren van groepsreizen, zo is er altijd wel een geschikt arrangement voor u voor uw busreis naar de formule 1. Daarnaast richten wij ons op verschillende doelgroepen, zoals verenigingen, scholen, families of bijvoorbeeld een vriendenclub. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een reis die volledig aansluit bij uw wensen.

Over Verschoor Events

Verschoor Events is een merknaam van Verschoor Reizen. Anno 2013 startte het merk met slechts enkele projecten op jaarbasis, daar het inmiddels is uitgegroeid tot diverse projecten per maand. Verschoor Events is ontstaan uit de kennis van Verschoor Reizen. In 2013 bestond het moedermerk 90 jaar, waarna de organisatie destijds diverse merknamen in het leven heeft geroepen.

Met ruim 90 jaar kennis in de reisbranche, ruim 20 jaar gedegen kennis in de evenementenbranche alsmede een solide opgebouwd netwerk is Verschoor Events inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in het organiseren van uw unieke momenten.

Meetings, incentives, congress en events. Verschoor Events is uw fullservice organisator voor incentive reizen, groepsreizen, evenementen en congressen. Kortom, wij beschikken over alle kennis, ervaring en expertise om uw busreis naar de Formule 1 tot in de puntjes te verzorgen.

Busreis Formule 1

Contact

De specialisten van Verschoor Reizen hebben jarenlange ervaring op het gebied van busreizen organiseren. U kunt bij ons dus altijd terecht voor advies over busreizen naar de Formule 1. Ook adviseren wij u graag over de manier van reizen en het maken van een dagplanning. Neem voor meer informatie contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren.

Een selectie uit ons aanbod

incentive
Incentive Barcelona

Een stedentrip naar Barcelona, veel is gezegd, veel is beleefd, en veel zijn hier geweest, maar van Barcelona kunt u altijd blijven genieten!… Verder lezen

artiesten & entertainment
Artiesten & Entertainment

Uw evenement is pas compleet met artiesten en entertainment. Onze eventmanagers zorgen zij voor passend “live entertainment”… Verder lezen

Business Event Antwerpen

Een volledig verzorgd Business Event naar Antwerpen en Museum aan de Stroom met als hoogtepunt netwerken op het panoramadek… Verder lezen

incentive
Come to cuba!

Een reis naar Cuba is als reizen door de tijd, van het Aboriginal tijdperk tot de 21e eeuw… Verder lezen

Verschoor Events
Schrank 1
3371 KJ Hardinxveld-Giessendam
Netherlands

+31 (0)184 612 714

+31 (0)184 614 948

KvK Dordrecht nr.: 73338303
Rabobank nr.: 3356.681.35
BTW nr.: NL8594.69.955.B01
IBAN nr.: NL88 RABO 0335 6681 35
BIC nr.: RABONL2U

Part of the VR-Group

Neem contact met ons op

Naam organisatie
Plaats organisatie
Naam contactpersoon (*)
Telefoonnummer ? (*)
E-mail (*)
Op de hoogte blijven?
Vraag / Opmerkingen
Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)