Congressen

Wilt u een congres gaan organiseren in het binnen of buitenland ? Verschoor Events kan u helpen! Wij organiseren al jaren, als onderdeel van Verschoor Reizen, allerlei events zoals congressen en incentives. Wij kunnen de gehele organisatie van het project van u overnemen.

Wij kunnen het gewenste event creëren binnen een passend budget voor uw bedrijf. Voordat wij aan uw project beginnen, zullen wij uw wensen uitgebreid doornemen. Zo krijgt uw evenement een passende uitstraling bij uw bedrijf.

Naast het plannen van uw congres, kunnen wij ook de reis en het programma verzorgen. Wij gaan zelfs door tot het uitnodigingsproces indien nodig. U kunt zelf de keuze maken hoeveel u uit handen wilt geven.

Een congres geheel naar uw wens

Welke bestemming u ook in gedachten heeft, bij ons bent u aan het goede adres. Verschoor Events heeft een groot aantal binnen- en buitenlandse partners. Met deze samenwerkingen, kunnen wij u een speciale beleving geven van de bestemming naar keuze.

Heeft u zelf al ideeën over de indeling van het congres ? Neem dan contact op met ons. Dan plannen wij samen met u een geheel evenement. Wij kunnen overigens ook een programma zelf samenstellen. Wij zullen deze geheel met u doorlopen. Uw op- of aanmerkingen zullen wij dan verwerken, om uiteindelijk het congres naar uw wensen te organiseren.

Voor meer informatie over het laten organiseren van een congres door Verschoor Events, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kunt u ons aanbod op de website bekijken om inspiratie op te doen voor uw congres.

Contactformulier

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer ? (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)