Evenementen organiseren

Bent u van plan om een evenement te organiseren? Voor uw personeel of voor een productlancering bijvoorbeeld? Verschoor Events helpt u graag bij het organiseren van uw evenement! Naast het organiseren van verschillende reizen en vervoer zorgen wij ook voor hulp bij het organiseren van evenementen. Evenementen organiseren is niet een klus die zomaar geklaard is: er komt heel wat bij kijken. Wij bij Verschoor Events hebben jarenlange ervaring qua evenementen organiseren kunnen allerlei taken voor u uit handen nemen.

Om uw evenement zo goed mogelijk naar uw zin te maken, zullen we met u rond de tafel gaan om een aantal belangrijke zaken te bespreken. Tijdens dit gesprek kunt u uw wensen kenbaar maken om zo de algehele sfeer te bepalen. Daarna kunnen we verder ingaan op de details en zoeken we samen met u een geschikte locatie uit.

Evenementen organiseren zoals u dat wiltevenementen organiseren

Met uw wensen in ons achterhoofd helpen wij van Verschoor Events ook graag bij de aankleding van uw evenement. Wij regelen dat alles tot in de puntjes is verzorgd, en meer! Zo heeft u de optie om bijvoorbeeld een gastspreker via ons te boeken die uw publiek kan vermaken, of een bepaalde cateraar om uw gasten te voorzien in lekkere hapjes en drankjes.

Het uiterlijk van uw evenement is een belangrijke sfeermaker. Zo is de muziek, het licht, en het meubilair van groot belang op uw evenement. Wij beschikken over goede contacten met andere bedrijven die dit samen met ons voor u neer kunnen zetten, waardoor u nergens meer over hoeft na te denken!

Bent u geïnteresseerd in het door Verschoor Events laten organiseren van uw evenement? Of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u het contactformulier op deze pagina invullen. Een medewerker zal u dan zo snel mogelijk bellen.

Contactformulier

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer ? (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)