Groepsreizen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat groepsreizen organiseert ? Dan bent u bij Verschoor reizen aan het juiste adres! Wij beschikken over een ruim aanbod groepsreizen, ons assortiment is te zien op www.groepstrip.nl. Zo is er voor ieder gezelschap wel een uitje bij. Heeft u toch liever iets anders dan onze standaard arrangementen ? Geen probleem, wij maken een arrangement geheel op maat voor u. Kortom, voor al uw groepsreizen staat Verschoor reizen voor u klaar.

Wij bieden verschillende soorten groepsreizen aan. Dit varieert van een dagje weg in Nederland, tot een internationale reis naar Cambodja of Engeland. De activiteiten zijn zeer uiteenlopend, van een roofvogelshow tot een strandarrangement. Ook hebben wij verschillende vervoersmogelijkheden. Zo hebben wij naast busreizen ook de mogelijkheid om per trein, boot of vliegtuig te reizen. Ook zijn een groot deel van onze reizen rolstoeltoegankelijk.

Waarom uw groepsreizen boeken bij Verschoor reizen ?

groepsreizen

Verschoor reizen organiseert al sinds 1923 groepsreizen. In al deze jaren hebben wij veel ervaring opgedaan. Zo kunnen wij u uitgebreid adviseren tijdens uw zoektocht naar het leukste uitje voor uw gezelschap. Verschoor reizen biedt service, kwaliteit en deskundigheid. Naast het regelen van vervoersmiddelen, zorgen wij ook voor de hotels. Zo kunnen u en uw gezelschap onbezorgd gaan genieten.

Wij proberen de reizen zo comfortabel mogelijk voor u te maken. Onze goed opgeleide chauffeurs en ons jonge moderne wagenpark zorgen hier voor. Mocht er toch iets fout gaan met onze vervoersmiddelen, zullen wij dit altijd zelfstandig en snel oplossen. Ook weet u vooraf aan de reis precies waar u aan toe bent, onze beloftes zullen wij ook waarmaken.

Als u een klant bij ons bent, kunt u om het jaar een uitgave ontvangen met groepsreizen en andere activiteiten. Ook kunt u zich dan inschrijven voor de mailing met daarin aanbiedingen voor het komend half jaar.

Voor alle mogelijkheden of meer informatie over groepsreizen van Verschoor, kunt u contact met ons opnemen. Als u het contactformulier op deze pagina invult, wordt u zo snel mogelijk door een van onze medewerkers gebeld.

Contactformulier

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer ? (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)