Incentive programma

Heeft u recentelijk een doel van de organisatie behaald en zoekt u een originele manier om dit te vieren? Bij Verschoor Events bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan incentive programma, waardoor er altijd wel een geschikte reis voor u bij zit.

Verschoor Events is onderdeel van Verschoor Reizen en beschikt over meer dan 90 jaar ervaring op het gebied van incentives voor personeel. Kwaliteit, service en een scherpe prijs staan bij ons voorop. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van het plannen en samenstellen van uw incentive! Van alleen het vervoer tot een volledig verzorgde reis, en van in Nederland tot ver daarbuiten.

 

Uitgebreid assortiment aan incentive programma

Niet elk teamlid heeft dezelfde wensen op het gebied van incentives reizen. Daarom heeft u bij Verschoor Events de keuze uit vele verschillende soorten incentive programma. Bij Verschoor Events heeft u keuze uit incentives verspreid over de hele wereld! Maak uw wensen kenbaar en wij zullen samen met u zoeken welke incentive het beste bij u en uw werknemers past. Natuurlijk kunnen we ook een incentive programma voor u op maat samenstellen. Een actieve reis naar bijvoorbeeld Rio de Janeiro? Of toch een rustige, culturele reis naar Barcelona?

Ons team zorgt ervoor dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken bij het voorbereiden van en tijdens de reis. Onze incentives worden verzorgd van A tot Z, inclusief het vervoer, hotel met een goed ontbijt, en eventuele activiteiten.

 

Waarom een incentive programma aanvragen?

Het organiseren van een incentive reis kan gekoppeld zijn aan diverse doelen, zoals teambuilding, beloning, motiveren of stimuleren. Incentives stimuleren vaak de saamhorigheid op de werkvloer en verbetert de relaties tussen u en uw werknemers, maar ook onderling.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over ons incentive programma? Neem dan contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden over onze incentives!

  Naam *
  Telefoonnummer ?*
  E-mail
  Op de hoogte blijven? Schrijf mij in!
  Upload uw groepsreis *
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)