Incentive reizen

Heeft u interesse in teambuilding, maar niet in de standaard activiteiten? Dan zijn onze incentives de beloningen die u zoekt. Bij Verschoor Events bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid assortiment aan stimulerende en motiverende incentive reizen!

Het organiseren van een incentive reis kan gekoppeld zijn aan diverse doelen, zoals teambuilding, beloning, motiveren of stimuleren. Incentives stimuleren vaak de saamhorigheid op de werkvloer en verbetert de relaties tussen u en uw werknemers, maar ook onderling.

Verschoor Events is onderdeel van Verschoor Reizen en beschikt over bijna 100 jaar ervaring op het gebied van incentives. Kwaliteit, service en een scherpe prijs staan bij ons voorop. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van het plannen en samenstellen van uw incentive reizen! Van alleen het vervoer tot een volledig verzorgde reis, en van in Nederland tot ver daarbuiten.

Uw perfecte incentive reizenincentive reizen

Of u nu naar Libanon wil of naar Barcelona wil, wij kunnen het regelen. Onze incentives worden verzorgd van A tot Z, inclusief het vervoer, hotel met een goed ontbijt, en eventuele activiteiten.

Bij Verschoor Events heeft u keuze uit incentive reizen verspreid over de hele wereld! Maak uw wensen kenbaar en wij zullen samen met u zoeken welke incentive het beste bij u en uw werknemers past. Een actieve reis naar bijvoorbeeld Nieuw-Zeeland? Of toch een rustige, culturele reis naar Wenen? Elk soort reis naar elke bestemming kan voor u geregeld worden. Wij helpen u graag met het plannen van uw incentive reizen!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en wij zullen zo spoedig mogelijk uw vragen beantwoorden over onze incentive reizen!

Contactformulier

  Naam organisatie
  Plaats organisatie
  Naam contactpersoon (*)
  Telefoonnummer ? (*)
  E-mail (*)
  Op de hoogte blijven?
  Vraag / Opmerkingen
  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)