CITY-LIGHTS-^-DOWNTOWN-LOS-ANGELES_website-Header

Business trip naar Los Angeles

De Walk of Fame, Rodeo Drive, Beverly Hills of Sunset Boulevard, u heeft het allemaal wel eens op tv gezien. Maar naast deze bekende trekpleisters is er nog veel meer te beleven in LA. De Cultuurliefhebbers mogen het Getty Museum, het LA County Museum of Art en de Frank Gehry’s Walt Disney Concert Hall niet missen. Kortom Los Angeles is een zeer geschikte bestemming voor een klantenreis of businesstrip.

Een bezoek aan LA is niet compleet zonder een bezoek aan het strand van Santa Monica of Venice Beach. Dit is het LA wat u kent: gespierde bodybuilders, mooie mensen, hippe skateboarders en coole surfers. U blijft omringt door het echt Los Angeles en bezoekt een honkbalwedstrijd van de LA dodgers. Toch meer een basketbal fan? Dan kunt u de LA Lakers bezoeken in het Staples Center.

Los Angeles in onlosmakelijk verbonden met Hollywood. Hollywood is een stadsdeel van Los Angeles en omvangt ook het bekende Beverly Hills. Naast de bekende sterren die hier wonen en het befaamde Hollywood bord is er nog veel meer te doen. Het Chinese Theater en het Dolby Theater zijn voor de film en theater liefhebbers ook zeker een bezoekje waard.

Wanneer u Los Angeles bezoekt ag we een middagje shoppen ook niet vergeten. U begeeft zich naar The Grove, waar u slentert langs meer dan 50 prachtige etalages. Direct naast The Grove vindt u de Original Farmers Market. Hier worden sinds 1934 allerlei verse groenten verkocht, maar het heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een markt met internationale culinaire hoogstandjes.

Neem voor meer informatie of de mogelijkheden contact op met ons team.

Meerdaagse reis

Wij adviseren u graag bij een passend programma.

Bekijk een van onze reizen