Jardin-Sacret-Entertainment_website_formaat_copyright1

Magisch Marrekech

De populairste bestemming in Marokko is zonder twijfel de stad Marrakech. De stad wordt ook wel ‘de rode stad’ genoemd en behoort samen met Fez, Meknes en Rabat tot de vier Koningssteden van Marokko. Marrakech ligt in het zuidwesten van Marokko, in de buurt van het Atlasgebergte.

Waan u in de sferen van 1001 Arabische nachten. De mooie paleizen, tuinen en vestigingsmuren vormen het decor van het prachtige Marrakech. Marrakech is met de aanwezigheid van cultuur, sportiviteit en artistieke economische gratie de perfecte bestemming voor een netwerkreis of incentive.

Een bezoek aan het bekende Jeema el-Fnaplein met haar straatartiesten is niet te missen tijdens uw bezoek. Dit plein en de rest van de Medina (de oude stad) is uitgeroepen tot UNESCO Werelderfgoed. Ook een bezoek aan de Souks, oftewel de marktbuurt, mag niet ontbreken tijdens uw reis naar Marrakech.

Tijdens uw incentivereis verzorgen wij graag excursies met uw team zoals o.a. quad- en kameel rijden in de groene palmbossen, een bezoek aan het Atlas gebergte als u enkele dagen extra de tijd heeft, een bezoek aan de tuinen van Majorelle waar het as van Yves Saint Laurent uitgestrooid is en bijvoorbeeld een bezoek aan één van de vele paleizen.

In de avond geniet u van een dinershow in Restaurant Chez Ali. Het diner en de show vinden plaats in Berbertenten in bedoeïenenstijl met een charmante sfeer met buikdanseressen, acrobaten, ruiters en Gnaoui-muziek en volksmuziek. De maaltijden die u zult nuttigen zijn typisch en uit de authentieke Marokkaanse keuken.

Vanuit Marrakech is het ook mogelijk om een bezoek te brengen aan het Atlas gebergte. Hier kunt u de hoogste berg van Noord Afrika beklimmen en bezoekt u kleine Berber dorpjes. Veel bewoners van Marrakech ontvluchten de hete zomers in de stad en vertrekken voor afkoeling naar het Atlas gebergte. In het gebergte zijn verschillende watervallen te vinden waar gezwommen kan worden. In de winter ligt er op de bergtoppen een pak sneeuw en is het zelfs mogelijk om te skiën. Tijdens de wandeltocht staat u een heerlijke traditionele lunch bij een Berber familie te wachten. Dit is de ideale gelegenheid om uw relaties of collega’s beter te leren kennen.

Rondom Marrakech is er veel mooie natuur te vinden. Zo is er naast het Altlas Gebergte ook de beroemde Agafay Woestijn. Tijdens onze tocht naar de woestijn passeren we vele authentieke Berber dorpjes en is het verschil tussen het stadse en plattelandsleven goed te zien. Wanneer we zijn aangekomen in de Agafay Woestijn stappen we achter het stuur van een quad. Hier rijden we over droge heuvels, langs oases en rivieren om vervolgens onder het genot van prachtige folklore muziek te dineren.

Voor meer informatie en de mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons team.

Meerdaags

Wij adviseren u graag bij een passend programma.

Bekijk een van onze reizen