shutterstock_83792686_website formaat

Incentive naar het trending Miami

Miami straalt een combinatie van Amerikaanse en Caribische invloeden uit. Miami heeft prachtige stranden, grote winkelcentra, goede restaurants en een multiculturele sfeer. De combinatie van lekker eten, een bruisend nachtleven en goede outdoor activiteiten maakt Miami de ultieme bestemming voor een incentive, Business trip, meeting of congres.

Miami ligt hemelsbreed ongeveer 400 kilometer bij Cuba vandaan. Zo’n 35% van de inwoners van Miami heeft een Cubaanse achtergrond en de bijnaam van Miami is niet voor niks de “Capital of Latin America”.  Calle Ochois is een goede plek om de Latijnse sferen te ervaren. We bezoeken een sigarenwinkel waar de sigaren met de hand gerold worden. Na een sigaar te hebben opgestoken begeven we ons naar een Cubaans restaurant voor een heerlijk typisch Cubaanse maaltijd.

Een stukje van de beroemde Everglades is te vinden in het drukke Miami. Biscayne Bay is een zijrivier die wordt gevoed door de Everglades. Het Oleta River State Park bevat beschermde bossen en mangrove. We kunnen te voet genieten van deze prachtige omgeving of per kajak de vele kanalen af varen. Tijdens onze tocht stoppen we onderweg om ergens te picknicken, dit is de uitgelezen kans om te netwerken of je collega’s beter te leren kennen.

Het meest zuidelijk gelegen punt van Amerika zijn de Florida Keys. Vanuit Miami is het mogelijk dit bijzondere schiereilanden te bezoeken. De weg naar de Key West is op zich al heel bijzonder door de verschillende bruggen die we tegenkomen. Aangekomen in Key West stappen we op een catamaran en varen we de zonsondergang tegemoet.

Neem voor de mogelijkheden of meer informatie contact op met ons team.

Meerdaagse reis

Wij adviseren u graag bij een passend programma.

Bekijk een van onze reizen