shutterstock_83792686_website formaat

Incentive naar het trending Miami

Miami straalt een combinatie van Amerikaanse en Caribische invloeden uit. Miami heeft prachtige stranden, grote winkelcentra, goede restaurants en een multiculturele sfeer. De combinatie van lekker eten, een bruisend nachtleven en goede outdoor activiteiten maakt Miami de ultieme bestemming voor een incentive, Business trip, meeting of congres.

Miami ligt hemelsbreed ongeveer 400 kilometer bij Cuba vandaan. Zo’n 35% van de inwoners van Miami heeft een Cubaanse achtergrond en de bijnaam van Miami is niet voor niks de “Capital of Latin America”.  Calle Ochois is een goede plek om de Latijnse sferen te ervaren. U kunt een sigarenwinkel bezoeken waar de sigaren met de hand gerold worden. Na een sigaar te hebben opgestoken begeeft u zich naar een Cubaans restaurant voor een heerlijk typisch Cubaanse maaltijd.

Een stukje van de beroemde Everglades is te vinden in het drukke Miami. Biscayne Bay is een zijrivier die wordt gevoed door de Everglades. Het Oleta River State Park bevat beschermde bossen en mangrove. U kunt te voet genieten van deze prachtige omgeving of per kajak de vele kanalen af varen. Tijdens deze maken we onderweg een stop om ergens te picknicken, dit is de uitgelezen kans om te netwerken of uw collega’s beter te leren kennen.

Het meest zuidelijk gelegen punt van Amerika zijn de Florida Keys. Vanuit Miami is het mogelijk dit bijzondere schiereilanden te bezoeken. De weg naar de Key West is op zich al heel bijzonder door de verschillende bruggen die u tegenkomt. Aangekomen in Key West stapt u op een catamaran en vaart u de zonsondergang tegemoet.

Neem voor de mogelijkheden of meer informatie contact op met ons team.

Meerdaagse reis

Wij adviseren u graag bij een passend programma.

Bekijk een van onze reizen