01-sveti-stefan-coast website formaat

Incentive Montegro

Montenegro is een klein Balkanland, gelegen aan de Adriatische Zee. Montenegro heeft een prachtige natuur met schitterende ruige gebergtes en kustlijnen, maar ook steden met veel historie! Kortom van Montenegro heeft van alles te bieden!

Wij helpen u graag met het organiseren van een prachtige incentive of relatiereis, zodat u kunt genieten van dit veelzijdige land. De veelzijdigheid van Montenegro is wat deze reis ideaal maakt voor u. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de oude havenstad Kotor. Deze stad heeft ook een plek weten te bemachtigen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO met haar mooie vestigingsmuur die beklommen kan worden zodat u uitzicht heeft over de baai, Kotor Bay,

Nog meer natuurschoon is te vinden in het nationaal park Lovcen in Cetinje. Dit nationaal park is gelegen boven Kotor en beslaat het hoogste deel van het gelijknamige gebergte. Een absolute aanrader om door dit nationaal park te mountainbiken! Nog meer sportieve inspanningen gewenst? U kunt namelijk ook raften door de wilde wateren van Tara Canyon.

Na al deze inspanningen kunt u shoppen in Podgorica, de hoofdstad van Montenegro of heerlijk genieten in de meest bekende badplaats van Montenegro: Budva Rivièra. In Budva Rivièra vindt u talloze baaitjes met mooie stranden.

Meer weten over Montenegro en de veelzijdige mogelijkheden? Neem contact op met ons team!

Meerdaagse reis

Wij adviseren u graag bij een passend programma.

Bekijk een van onze reizen