Kick off events

Gaat u binnenkort weer een nieuw project starten met uw team of cliënt? Laat het project knallend van start gaan met een goed georganiseerde kick off event van Verschoor Events! Bij ons kunt u terecht voor goed georganiseerde evenementen op de mooiste locaties.

Sinds 2013 is Verschoor Events een onderdeel van Verschoor Reizen, een familiebedrijf met al bijna 100 jaar lang ervaring op het gebied van transport en het organiseren van reizen en evenementen. Wij organiseren een groot aantal verschillende evenementen voor verschillende groepen en bedrijven, zoals kick off events.

Wij van Verschoor Events zijn in staat uw kick off events van A tot Z te verzorgen. Heeft u al een beetje een idee van hoe het event er uit moet zien? Maak het kenbaar! Wij gaan dan met u rond de tafel zodat wij een mooi event kunnen organiseren die is gebaseerd op uw wensen.

Kick off events van Verschoor Events

Sfeervolle locaties, catering, goede sprekers, en een gezellige sfeer: Verschoor Events kan het voor u regelen! Onze partners op het gebied van locaties, catering, en aankleding helpen u graag met het organiseren van uw perfecte kick off events. Mocht de locatie wat verder weg zijn, kunnen onze chauffeurs u met een van onze luxe bussen en touringcars naar de bestemming brengen. Samen met u zorgen we ervoor dat het nieuwe project succesvol en feestelijk wordt gestart.

Kortom: wij van Verschoor Events helpen u graag met uw wensen op het gebied van kick off meetings. Heeft u interesse in het organiseren van een kick off event met Verschoor Events? Neem dan contact met ons op, of vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen meer hebt over uw event!