Kick off meeting

Gaat u binnenkort weer een nieuw project starten met uw team of cliënt? Laat het project goed van start gaan met een goed georganiseerde kick off meeting van Verschoor Events! Bij ons kunt u terecht voor goed georganiseerde vergaderingen en meetings op de mooiste locaties.

Sinds 2013 is Verschoor Events een onderdeel van Verschoor Reizen, een familiebedrijf met al 95 jaar lang ervaring op het gebied van transport en het organiseren van reizen en evenementen. Wij organiseren een groot aantal verschillende evenementen voor verschillende groepen en bedrijven, zoals kick off meetings.

Wij van Verschoor Events zijn in staat uw kick off meeting van top tot teen te verzorgen. Heeft u specifieke ideeën die u graag met ons wilt delen, zodat uw kick off meeting aan al uw wensen voldoet? Maak het kenbaar! Wij gaan dan met u rond de tafel zodat wij een goede meeting kunnen organiseren die is gebaseerd op uw wensen.

Een kick off meeting van Verschoor Events

Sfeervolle locaties, catering, goede sprekers, en een gezellige sfeer: ons team kan het voor u regelen! Wij hebben contact met de meest inspirerende locaties, beste cateringdiensten en sprekers. Ook de aankleding van de locatie kunnen wij voor u regelen. Mocht de locatie wat verder weg zijn, kunnen onze chauffeurs u met een van onze luxe bussen en touringcars naar de bestemming brengen. Samen met u zorgen we ervoor dat het nieuwe project succesvol en feestelijk wordt gestart.

Kortom: wij van Verschoor Events helpen u graag met uw wensen op het gebied van kick off meetings. Heeft u interesse in een kick off meeting van Verschoor Events? Neem dan contact met ons op, of vul het contactformulier in. Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen meer hebt over uw meeting!