Kies voor een unieke incentive

Het nieuwe jaar is alweer volop in gang en dat betekent dat er weer nieuwe doelstellingen gehaald moeten worden. Op het gebied van de beloningsreizen of incentives zijn weer een aantal nieuwe trends aan de gang. Wij hebben de belangrijkste trends voor u samengevat en uitgelicht!

Educatie tijdens de Incentive.
Het woord incentive staat natuurlijk voor beloningsreis. En waarom zal een bedrijf een werknemer belonen met een reis, als hij niet te tevreden is over deze werknemer? Om de werknemer aan het bedrijf te binden of om zelfs nieuwe werknemers te trekken wordt er constant gezocht naar de origineelste en meest leerzame bedrijfsreizen. Om de reis zowel voor de werknemer als de werkgever interessant te maken wordt er vaak een educatieve factor toegevoegd.

Een voorbeeld van leerzame incentives zijn Expeditie Reizen. Bij een expeditie reis staan de sleutelwoorden creativiteit, intelligentie, een goede samenwerking en snelheid centraal. Op deze manier worden verschillende skills ontwikkeld door middel van deze reizen. Zo wordt er gewerkt aan het vertrouwen, leidinggeven, intuïtie en communicatie. We kunnen een educatieve factor bij elke reis naar uw voorkeur toevoegen. Spanje is nog steeds de topper op het gebied van incentive reizen en daarom is Bilbao de ideale bestemming voor een beloningsreis met een educatieve factor.

Genieten van de natuur zolang het nog kan.
Wat ook steeds belangrijker wordt tijdens het reizen is de natuur. Met het oog op de klimaatveranderingen bezoeken we nog graag de bijzondere plaatsen voordat het te laat is. We komen tot rust in de buitenlucht en zijn even weg uit het drukke dagelijkse leven. Vooral de koude Noordelijke landen zijn erg in trek. Hierbij zijn Ijsland of Lapland de perfecte bestemmingen. In het kader van de klimaatveranderingen maar ook zeker het toenemende toerisme is Antarctica nu nog een verborgen schat. Antarctica is binnenkort dus zeker nog een incentive waard.

Een andere mooie plek die de dupe wordt van de klimaatverandering is Venetië, Doordat de zeespiegel stijgt,  blijft Venetië zinken en is de voorspelling dat het in de toekomst tussen de 50 en 250 dagen per jaar blank zal gaan staan. Als we nog  van deze mooie stad genieten zonder dat we natte voeten krijgen, moeten we niet al te lang wachten.

Terug in de tijd reizen.
We reizen graag terug in de tijd en willen veel historische bezienswaardigheden bezoeken. In de meeste steden is natuurlijk veel historie te vinden, maar de ene historische stad is de andere niet.
Rome is een van de Europese steden met de langste geschiedenis en dus de ideale bestemming voor een historische incentive. Ook Athene staat in de top 10 van oudste steden van Europa. Toch liever de grote drukke steden ontwijken? Dan is Malta de ideale bestemming. Hier vinden we de rust van een eiland maar ook een hele rijke historie.

Uw werknemers willen zich natuurlijk stuk voor stuk belangrijk en gewaardeerd voelen. Personalisatie speelt daarbij vandaag de dag een grote rol. Het is dus van belang dat een bedrijfsreis of incentive aansluit op uw bedrijf. Wij helpen u graag met het samenstellen van een unieke reis. Twijfel niet en neem contact met ons op.

personeelsreis
Relatiereis Rovaniemi
Laatste nieuwsberichten
Baskisch Bilbao! 23 april 2020
Reistips 2020 23 januari 2020