Relatiereizen

Al jarenlang contact met een leverancier, dealer, sponsor of klant en werkt u intensief met hen samen? Dan is het tijd om uw blijk van waardering op een bijzondere manier aan hen te laten zien. Hoe? Organiseer een relatiereis naar een toplocatie in het buitenland.

Uw zakenrelaties zijn enorm belangrijk voor uw bedrijf. Er zijn talloze manieren te bedenken om uw blijk van waardering aan uw relaties te laten zien en hen een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Relatiereizen op prachtige locaties waar uw relaties nog lang over zullen praten en die ze niet snel zullen vergeten. Hieronder een aantal leuke relatiereizen op een rij.

Riga:
Riga is de hoofdstad van Letland en tegenwoordig een populaire bestemming voor een incentive, klantenreis of stedentrip. De historische binnenstad is goed bewaard gebleven en heeft tevens een plekje weten te bemachtigen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Riga staat bekend om haar historie en tegelijkertijd mooie architectuur. Riga is veelzijdig en voor ieder type reiziger een absolute must-visit.

Marrakesh:
De populairste bestemming in Marokko is zonder twijfel de stad Marrakesh. De stad wordt ook wel ‘de rode stad’ genoemd en behoort samen met Fez, Meknes en Rabat tot de vier Koningssteden van Marokko. Marrakesh ligt in het zuidwesten van Marokko, in de buurt van het Atlasgebergte. Waan u in de sferen van 1001 Arabische nachten. De mooie paleizen, tuinen en vestigingsmuren vormen het decor van het prachtige Marrakesh. Marrakesh is met de aanwezigheid van cultuur, sportiviteit en artistieke economische gratie de perfecte bestemming voor een netwerkreis of klantenreis.

Los Angeles:
De Walk of Fame, Rodeo Drive, Beverly Hills of Sunset Boulevard, we hebben het allemaal wel eens op tv gezien. Maar naast deze bekende trekpleisters is er nog veel meer te beleven in LA. Los Angeles in onlosmakelijk verbonden met Hollywood. Hollywood is een stadsdeel van Los Angeles en omvangt ook het bekende Beverly Hills. Naast de bekende sterren die hier wonen en het befaamde Hollywood bord is er nog veel meer te doen. Kortom Los Angeles is een zeer geschikte bestemming voor een relatiereis of businesstrip.

Lille:
We kunnen natuurlijk ook een relatiereis dichterbij huis organiseren. Op ongeveer 3 uur rijden met de auto of touringcar ligt het prachtige Lille. Lille is een levendige, jonge en dynamische stad wie in 2004 is uitgeroepen tot de Europese culturele hoofdstad en kreeg het een label als zijnde ‘Stad van de Kunt en Geschiedenis’. Tijdens een bezoek aan Lille geniet u van bijvoorbeeld prachtige musea en wisselende exposities. Door de compactheid van de stad is het natuurlijk heerlijk winkelen, waarbij er afwisselend genoten kan worden van de gezellige Franse terrasjes.

Neem hier een kijkje voor ons uitgebreide aanbod relatiereizen en incentives.

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met ons team.

relatiereis
Laatste nieuwsberichten
Baskisch Bilbao! 23 april 2020
Reistips 2020 23 januari 2020