Uw motivatie voor 2018?

Is het voor u ook alweer tijd om de motivatie binnen uw organisatie voor 2018 aan te wakkeren? Uw medewerkers of opdrachtgevers prikkelen met diverse prachtige “Live” evenementen? Een mooie kick-off, product presentatie of juist een échte prikkel tot motivatie? Verschoor Events is de specialist in het organiseren van uw succesvolle groeps- en incentive reizen.

Creativiteit, deskundigheid maar vooral passie voor het vak zijn bij ons de unieke kernwaarden bij het organiseren van uw groeps- en incentive reizen. Ieder ‘live evenement’ verdient bij ons de volledige aandacht en samen met u ontwikkelen wij telkens een passende belevenis. Een belevenis op maat, afgestemd op de wensen van de opdrachtgever!

Wat wordt de prikkel voor 2018? Naast het realiseren van “live” evenementen op locatie in Nederland is het uiteraard mogelijk dat wij uw internationale evenementen organiseren! Wij zorgen dat uw gasten waar ook ter wereld op het juiste moment, bij de juiste bestemming aankomen. Daarnaast faciliteren wij u bij de complete organisatie van de totaal beleving. Samen met collega-organisaties zorgen wij ervoor dat het u aan niets zal ontbreken. Van hostesses tot sprekers, van een spectaculaire B&B tot uw hotel, het complete ‘sociaal’ programma en natuurlijk eventueel unieke locaties voor uw vergaderingen of productlanceringen.

Graag vragen wij uw aandacht voor onze tips in 2018:

Kopenhagen; Wie laat zich niet graag motiveren in misschien wel de gelukkigste stad ter wereld? Uit onderzoek blijkt namelijk dat de Denen het meest gelukkig zijn van de wereld. Daarnaast is Kopenhagen ook nog eens enorm hip en kent het een grote verscheidenheid van succesvolle ontwerpers, creatieve chefs en bijzondere architecten. Geniet van de culinaire Michelinster-waardige restaurants of pak een terrasje langs de bekende Nyhavn. Stap tijdens deze incentive in de voetsporen van Hans Christian Andersen of werk aan de teamspirit met verrassende Viking spellen.

Tel Aviv; De meest bruisende stad van Israël. Met zo’n 300 dagen zon per jaar en een kustlijn van wel 14 kilometer is deze zonnige bestemming een echte aanrader voor uw incentive of groepsreis. Tel Aviv is bekend bij zowel het jonge, als ook het oudere publiek. Geniet het hele jaar door van de warme zee, maar ook de prachtige straten, boulevards en pleinen. “De Witte Stad” is dan ook uitgeroepen tot werelderfgoed door UNESCO en op slechts een uur rijden ligt de heilige stad Jeruzalem.

Sevilla; Door velen wordt ze genoemd als de mooiste stad van Spanje. Dat is niet voor niets want de stad is echt een bezienswaardigheid op zich. Geniet tijdens uw groepsreis of incentive van een bezoek aan de kathedraal met haar klokkentoren; La Giralda. Ook een bezoek aan het beroemde Alcazar Paleis mag beslist niet ontbreken. Geniet vervolgens van de avondzon op één van de sfeervolle terrassen in de Joodse wijk Santa Cruz.

München; natuurlijk is deze stad vooral bekend om het jaarlijks terugkerende Oktoberfest. De stad wordt dan ook dikwijls ‘de stad van het bier’ genoemd met maar liefst 20 gigantische brouwerijen. Maar de stad is überhaupt een aanrader voor een bezoek, denk aan de prachtige Marienplatz in de Altstadt. Of breng een bezoek aan de Viktualienmarkt. Daarnaast is dit natuurlijk de stad van “Bayern Munchen” en mag tijdens deze reis een bezoek aan de Allianz Arena niet ontbreken. En niet alleen voor de voetballiefhebber is München een geweldige stad, maar ook de autoliefhebber kan zijn hart ophalen bij BMW Welt. Voor ieder gezelschap een uitgelezen bestemming voor een unieke inspirerende beleving.

Bilbao; De grootste stad van het Baskenland, gelegen ten Noorden van Spanje. Hier worden de échte pintxos gegeten zoals het ooit bedoeld is. Daarnaast ligt de stad ook nog eens aan de pelgrimroute naar Santiago de Compostela. Een bezoek aan het wereldberoemde Guggenheim Museum mag natuurlijk niet ontbreken. Vooral niet sinds het succes van het boek “Oorsprong” van Dan Brown. Daarnaast kent de stad een rijke wijncultuur. Een bezoek aan een originele Txakoli wijnproeverij is een echte must! Laat u tijdens uw groepsreis of incentive verrassen door de Baskische invloeden.

Daarnaast is er natuurlijk een ongekende mogelijkheid van wereldwijde bestemmingen als IJsland, New York en Dubai. Laat je motiveren in 2018 door reislustige en inspirerend momenten! Ons team neemt je graag mee.

Download onze tips voor 2018 ontdek wat wij nog meer voor u kunnen betekenen.

Incentive Kopenhagen Groepsreis Denemarken of Bedrijfsuitje
Incentive Tel Aviv
Groepsreis of Incentive Bilbao - Spanje
Incentive München
Incentive München
Laatste nieuwsberichten
Baskisch Bilbao! 23 april 2020
Reistips 2020 23 januari 2020