Incentive Oslo

Het bruisende Oslo

Ontdek Oslo, de oudste stad van Scandinavië. Daarnaast is Olso eveneen de hoofdstad van Noorwegen. Een unieke bestemming en vooral bruisend. Zowel in de zomer als ook in de winter is Oslo zeker de moeite waard om uw incentive, groepsreis of personeelreis naar te organiseren.

Oslo is een bruisende stad een staat bekend om de handel en visserij. Zowel de financiele als scheepvaart industrie zijn hier goed ontwikkeld. Andere top incentive bestemmingen in Scandinavië zijn Stockholm, Kopenhagen en Helsinki, maar vergeet ook de Noordkaap niet.

Olso is gebouwd op de top van het Oslo Fjord en kent hierdoor spectaculaire vergezichten. Enkele bezienswaardigheden tijdens uw incentive die u niet mag missen zijn het dak van het Opera gebouw, Holmenkollen Spring Stadion, Vigelandspakr en Aker Hus Brygge.

In de omgeving van Oslo zijn veel bijzondere activiteiten te organiseren zoals; hondensleeën, skiën, snowboarden, sneeuwscooter safari, het kan er allemaal. Sluit een bijzonder dag af met een knus barbeque festijn of breng een bezoek aan een IJsbar.

Laat u inspireren door ons team en vraag vrijblijvend advies aan bij het organiseren van uw incentive naar deze bijzondere bestemming.

Incentive Oslo

Incentive

Ontdek het Scandinavië voor u op maat!

Bekijk een van onze reizen