banner

Incentive Wintersport

Een incentive of groepsreis naar de wintersport, wat dacht u van het aldoor bekende en gezellige Oostenrijk? Maar ook organiseren wij graag uw bedrijfsuitje naar de andere skigebieden. Verschoor Events verzorgt kwalitatieve mooie wintersportreizen naar onder meer Oostenrijk, Frankrijk, Zwitserland en zelfs Spanje!

Uitgebreide informatie over het organiseren van een incentive wintersportreis? Neem contact op met ons team. Eventueel een andere winterse bestemming wat dacht u van onze Incentive IJsland?

Voorbeeld:

U zult tijdens de reis verblijven in hotel Steffisalp 4* in Warth am Arlberg. Het hotel op de Arlberg is “stylisch” en gezellig tegelijk.Dit hotel heeft een top-locatie, want het hotel ligt direct naast de Steffisalp-Express, die u binnen no time de bergen in brengt. U verblijft hier op basis van halfpension, waar u elke dag kunt genieten van een luxe ontbijtbuffet en een 4-gangen avondmenu. Voor meer informatie en een impressie van het hotel kunt u kijken op de website www.steffisalp.at.

Warth is een dorp met traditie. Gelegen op 1.550 m is dit het hoogste dorp in Vorarlberg. Rond om Warth ligt het Skigebied Warth-Schröcken met aansluiting op Lech, dat met gemiddeld 11 meter sneeuw per jaar bij een van de sneeuwzekere skigebieden van Europa hoort.

Incentive

Een incentive wintersportreis verzorgen wij graag op maat!

Bekijk een van onze reizen