banner

Bedrijfsuitje in Den Haag!

Verschoor Events organiseert graag uw bedrijfsuitje, of bijzondere bedrijfsevenement ook in Nederland. Wat dacht u van Den Haag? Een andere bestemming of meer weten over de mogelijkheden in Nederland? Bekijk dan het kopje Events of informeer bij ons team.

We brengen u vandaag naar het Louwman Museum in Den Haag. Het Louwman Museum herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen, bij elkaar verzameld door twee generaties van de familie Louwman. De basis werd reeds in 1934 gelegd, en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderddertig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als één van de mooiste ter wereld. Het museum straalt passie uit; elke automobiel vertelt zijn eigen verhaal en levert daarmee zijn eigen bijdrage aan de geschiedenis.

Na de rondleiding wordt u in het museumrestaurant een all-in borrel arrangement geserveerd. Deze bestaat uit een half uur Hollands drankenarrangement, tafelgarnituren en 3 warme hapjes “keuze van de chef”. Na deze indrukwekkende ochtend zullen we koers zetten richting The Harbour Club in Scheveningen.

The Harbour Club is een knipoog naar de oude visafslag. Hier wordt onderdak geboden aan een grote diversiteit van overheerlijke dagverse vis vanuit alle wereldzeeën. The Harbour Club, direct aan de kade gelegen, heeft een industriële inrichting die eigentijds, Amerikaans en stoer aandoet. Natuurlijk is vis een specialiteit, maar The Harbour Club beschikt ook over een uitgebreid vleesassortiment. Wij zullen hier een aperitief en een fantastisch 5-gangen diner nuttigen.

Dit arrangement is slechts een voorbeeld opzet. Uw team adviseert u graag bij de veelzijdige mogelijkheden, na het inventariseren van uw specifieke wensen.

Bedrijfsevent

Voorbeeld voor een bedrijfsuitje in Den Haag. Uiteraard geheel op maat te verzorgen.

Bekijk een van onze reizen