banner3

Bedrijfsuitje in Amsterdam

Een uniek bedrijfsuitje of bedrijfsevenement in Amsterdam, wordt met gespecialiseerde kennis van Verschoor Events georganiseerd. Zo geniet u van de vele unieke mogelijkheden en presenteren wij op maat voor u een programma.

Een uniek bedrijfsevenement in Amsterdam voor uw bedrijfsjubileum of als klantevenement? Meer hierover weten of een ander bedrijfsevenement? Ons team adviseert u graag.

Voorbeeld mogelijkheden:

Onze hoofdstad biedt met haar prachtige grachten een keur aan mogelijkheden voor een prachtig evenement. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om hier een hele dag te vertoeven of alleen een avond. Wat u absoluut niet kunt missen is een exclusieve grachten rondvaart, een gezellige borrel aan de Amsterdamse grachten of maak een fietstocht door Mokum.

Ook voor uw evenement locaties kennen wij verschillende partners om mee samen te werken. Wat dacht u van de ADAM Lookout of beleef uw event bij EYE-filmmuseum. Voor kleinere gezelschappen is het ook mogelijk om in een gezellig bruincafé aan de wallen te vertoeven. Kortom; neem contact op met ons team voor uw bedrijfsuitje of evenement op maat.

Evenement

Bedrijfsuitje of evenement geheel op maat voor u verzorgd.

Bekijk een van onze reizen