banner

Viva Valencia

Geniet van een mooie personeelsreis naar Valencia. Deze bruisende Spaanse stad leent zich namelijk uitstekend voor een incentive reis of bedrijfsuitje. Valencia is de derde economische stad van Spanje, na Madrid en Barcelona. Valencia is rijk aan mooie stranden,  een overheerlijk mediterraanse keuken, aangenaam klimaat en bovendien vol met cultuur.

Met dagelijkse directe vliegverbindingen naar Valencia is deze prachtige stad aan de Middellandse Zee op een steenworp afstand te bereiken. Geniet van een overheerlijke Spaanse Tapas lunch, of maak een prachtige fietstocht door de stad en aanschouw de prachtige werken van Santiago Calatrave, Palau des les Arts. Een diner kunnen we verzorgen in het restaurant van Oceanografic Zeeaquarium, waar u wordt omringd door het aquarium. Ook kunt u genieten op de heerlijke pleintjes en terrassen. Een aanrader is een bezoek aan het Fallasmuseum, het museum met écht alles over de Fallasfeesten!

Als u er dan toch bent, geniet dan van de Valenciaanse Paella; weer een heerlijk pareltje onder de Spaanse zon. Meer weten of een voorstel voor uw bedrijfsuitje ontvangen? Informeer bij ons team.

Incentive

Op maat voor u te verzorgen!

Bekijk een van onze reizen