Boekarest; een indrukwekkende belevenis!

Boekarest; een indrukwekkende belevenis!

Het industriële en commerciële centrum van Roemenië en tevens de hoofdstad van dit land, dan hebben we het over Boekarest. Een stad gelegen in het zuidoosten van het land aan de Dâmbovita rivier. Boekarest heeft ongeveer 2,6 miljoen inwoners en is de place to be voor de bruisende Roemeense media, cultuur en kunst. Een bezoek aan Boekarest is dan ook een indrukwekkend belevenis! Sinds de jaren 90 beleeft deze hoofdstad een culturele en economische bloei. Boekarest biedt een breed scala aan educatieve en conferentie faciliteiten. Ook vindt u hier een levendig nachtleven. In Boekarest kunt u genieten van warme zomers en koude winters. Hieronder volgt een kleine greep uit de mogelijke excursies:

Boekarest; een indrukwekkende belevenis!

U kunt genieten van een unieke zoektocht door de Donaudelta. Deze adembenemende rivierdelta is met een oppervlakte van 3446 km één van de grootste natuurgebieden van Europa en staat ook op de UNESCO- Werelderfgoedlijst. Een natuurgebied vol natuurwonderen en geheimen. Aan boord van een luxe speedboot beleeft u een avontuur om nooit meer te vergeten. U kunt overnachten in het duurzame 5-sterren eco hotel.

In een donker Dracula kasteel in de bossen wachten de Transsylvanische vampieren op u! U bent uitgenodigd om een feestje mee te vieren. Dit gaat natuurlijk gepaard met de zwarte kleding en bloederige make-up. De lokale dorpsbewoners zijn ook van de partij, zij zullen een traditionele lunch voor u verzorgen.

Ludieke acties in Boekarest; de Lokale Dacia bezitters rijden u graag rond in deze mooie stad met hun pronkstuk uit de geschiedenis. Dacia is dé nationale Roemeense auto en er zijn nog wat mooie opgeknapte exemplaren over uit de communistische tijd. Ook dit is zeker een leuke belevenis voor u!

Tijdens een traditionele Red Party kunt u genieten van authentieke versnaperingen en folklore muziek. De strenge partijleiders zullen de machtige verhalen van vroeger vertellen. U beleeft het communistische regime op en top!

Tot slot zal u in het op één na grootste gebouw van de wereld een gala diner kunnen nuttigen. Het plafond van dit Parlement Paleis heeft het hoogste plafond (ongeveer een flatgebouw van 4 verdiepingen hoog). U zult hier een unieke ervaring aan overhouden.

Wilt u boeken voor Boekarest? Informeer dan naar de mogelijkheden en vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw incentive of personeelsreis.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Alle transfers van en naar de luchthavens, vluchten, overnachtingen in gekozen hotelaccommodatie, excursieprogramma naar keuze.