banner6

Golfreizen

Een golfreis organiseren voor uw personeel, vereniging of als klantevenement? Verschoor Events adviseert u graag bij het organiseren van uw unieke Golf-belevingen.

Verschoor Events heeft diverse samenwerkingen met golfbanen over heel de wereld. Door een breed netwerk aan kwalitatief en gerenommeerde partners verzorgen wij graag uw unieke golfreis.

Of u nu graag een golfreis organiseert in Nederland; bijvoorbeeld in de omgeving van Assen of op Texel; of in Europa en dan in België of Duitsland; of elders in de Europa; Verschoor Events adviseert en begeleidt het gehele traject voor u.

Zo kennen wij de wegen per trein, boot, vliegtuig en touringcar en zijn de afstanden door ons goed in te schatten. Zo ook adviseren wij u graag bij het maken van uw keuze voor de accommodatie. Naast dat wij voor u golfclinics en greenfee’s kunnen verzorgen bieden wij ook de mogelijkheid om naast het golfen een “site” programma voor uw gasten te organiseren; van dinerlocaties tot andere activiteiten en excursies.

Kortom: neem contact op met ons team voor advies op maat.

Groepsreis

Graag verzorgen wij uw golfreizen geheel op maat.

Bekijk een van onze reizen