banner

Bienvenidos Bilbao

Groepsreis Bilbao; Een groepsreis of incentive reis met uw bedrijf naar een Spaanse stad? Dat kan! Wij laten u in 3 dagen kennis maken met deze interessante stad.

Ook erg leuk voor uw organisatie is een prachtige incentive naar Mallorca. U kunt bijvoorbeeld ook genieten van ons aanbod incentives, personeelsreizen, groepsreizen, bedrijfsuitjes en stedenreizen zoals Barcelona, Madrid en Valencia!

Bilbao is één van de welvarendste steden van Spanje en is gelegen aan de Golf van Biskaje. De stad heeft ongeveer 350.000 inwoners en ongeveer 1 miljoen mensen zijn in het economische en industriële centrum gehuisvest van het Baskenland. De metropool staat bekend om zijn architectuur, tradities, cultuur en gastronomie. In dit land wordt naast Spaans ook nog Baskisch gesproken. Deze kenmerken zijn een ideaal uitgangspunt voor een afwisselende en mooie groepsreis.

Bilbao heeft een stabiel klimaat en is gedurende het hele jaar voorzien van zachte temperaturen. ’s Winters ligt de gemiddelde maximumtemperatuur rond de 13ºC, in de zomer rond de 25ºC.

Wij hebben voor u een leuk voorbeeldprogramma samengesteld die kan dienen als inspiratie of leidraad voor uw groepsreis.

Dag 1:
We komen aan op de luchthaven van Bilbao waar een lokale gids ons zal verwelkomen. We zullen gelijk beginnen met een citytour langs de populaire highlights van de stad. Zo zullen we onder andere de zweefbrug van Biskaje, het oude havengebied, het Guggenheim, het stadhuis, de Zubizuri brug van Calatrava en de Jardines de Albia bewonderen. Na de tour zullen we bij een traditioneel Baksisch restaurant een lunch nuttigen. We zullen inchecken in het hotel en daarna kunt u de middag zelf vrij besteden. U kunt ervoor kiezen om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken of even te relaxen in/om het hotel. In de avond zullen we een leuke  Pintxos wandeltour ervaren. Pinxtos zijn kleine traditionele Baksische tapa’s van culinaire aard die genuttigd worden met wijn, cider of bier. We zullen ons mengen tussen de locals en verschillende barretjes afgaan in het centrum. Zo kunt u op en top genieten van deze heerlijke specialiteit.

Dag 2:
Na het ontbijt zullen we per touringcar vertrekken naar Oxtandio, waar we ons gaan wagen aan een leuke en spannende Eendenrally! We maken een tocht van ongeveer 4 uur door het zuiden van Baskenland en zullen eindigen in Rioja. U kunt genieten van prachtige natuur, wijnvelden en kleine dorpjes. We zullen lunchen in de bistro van het hotel Marques de Riscal, wat een prachtig uitzichtpunt geeft over het dorpje Elciego. De verfijnde gerechten die u hier kunt nuttigen zijn bereid met verse regionale producten en natuurlijk mag de beroemde wijn uit de regio hierbij niet ontbreken. Als we weer aangekomen zijn in Bilbao zullen we naar het restaurant Yandiola gaan voor een diner. Dit restaurant is gevestigd in Alhóndiga, één van de meest representatieve gebouwen uit de stad die vroeger heeft gediend als wijnopslag van de stad. Het gebouw is volledig gerenoveerd door Philippe Starck en wordt tegenwoordig gebruikt als cultureel- en vrijetijdscentrum. De traditionele Baksische keuken wordt gemixt met moderne culinaire invloeden en zijn gegarandeerd van goede kwaliteit!

Dag 3:
Na een heerlijk ontbijt zullen we uitchecken en de bagage alvast inladen. Toch staat vandaag ook nog een leuk programma voor u klaar voordat we huiswaarts keren. We vertrekken naar San Sebastian, een mooie kustplaats die bekend staat om haar elegante, schelpvormige strand en het internationale filmfestival. U kunt genieten van een adembenemend uitzicht over de baai en de andere bezienswaardigheden in de omgeving, zoals de kathedraal en het Kursaal. We zullen een lunch nuttigen in een restaurant aan de baai waar u naast het heerlijke eten kunt genieten van het uitzicht. Na de lunch wordt u opgehaald en naar het vliegveld gebracht. U zult u weer huiswaarts keren. Hasta pronto!

Deze incentive of groepsreis is zeker een inspiratiebron voor vele. Wij hopen dat wij een programma kunnen samen stellen die is aangepast op uw wensen zodat u zich nog persoonlijker betrokken voelt en verbonden voelt met de stad Bilbao. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen, het team van Verschoorevents.nl adviseert u graag!

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Transfers van en naar de luchthaven, gekozen hotelaccommodatie, excursies zoals samengesteld in programma.