banner

Historie en modern; een Incentive Athene!

Athene is de hoofdstad van Griekenland en tevens de oudste wereldstad van Europa. Deze combinatie zorgt ervoor dat er veel te zien is in deze geschiedenisrijke stad en absoluut een top-bestemming is voor uw volgende incentivereis!

De stad Athene was de eerste democratie ter wereld en deze stad bevat velen prachtige overblijfselen uit haar rijke geschiedenis. Een bezoek aan de tempel genaamd ‘het Parthenon’ op de Arkopolisberg en de oude Agora van Athene waar veel ruïnes en archeologische bezienswaardigheden te zien zijn, mogen niet ontbreken tijdens uw reis.

Athene staat niet alleen bekend om haar geschiedenis. De stad kent een typisch mediterraan klimaat met enorm hete zomers en milde winters. Athene staat tevens bekend om heerlijk eten en een populair uitgaansleven.

Tijdens uw incentive zijn diverse unieke mogelijkheden te verzorgen. Wat dacht u van de laatste 4 kilometer rennen van de originele marathon? Of een bezoek aan het vernieuwde Acropolis museum? Ook een helikoptervlucht boven het prachtige Attica; het gebied rondom de stad is een absolute aanrader. Een fietstour gecombineerd met een bezoek aan de reguliere bezienswaardigheden en de dag afsluiten met een gezellige folklore avond in een Grieks restaurant mogen niet ontbreken tijdens uw incentive. Ook heeft u de mogelijkheid om per ribboten een bezoek te brengen aan het mooie eiland Aegina of een cruisetocht langs drie prachtige eilanden gelegen in de nabije omgeving van Athene.

Ons team adviseert u bij het samenstellen van een passend en afwisselende incentive. Neem contact met hen op voor meer informatie.

Incentive

Incentive of groepsreis volledig op maat voor uw gezelschap!

Bekijk een van onze reizen