banner

Incentive Barcelona

Barcelona; een stad waar zoveel te zien en beleven valt dat u er geen genoeg van zult krijgen! Wij bieden u een unieke en originele incentive reis waarmee u deze bruisende Spaanse stad echt kunt leren kennen. 

Een incentive, groepsreis of personeelsreis naar Barcelona zal u niet teleurstellen. Naast de mooie ligging aan de zee kunt u genieten van de rijkdom aan cultuur en architectuur. Met de beroemde bezienswaardigheden van Gaudí zult u zeker genieten. Barcelona is natuurlijk ook op culinair gebied een paradijs; met de heerlijke Catalaanse keuken en talloze gezellige tapas tentjes is elke maaltijd hier een feest.

Bekijkt u ook eens onze reis naar de hoofdstad van Spanje; Madrid!

Barcelona is één van de populairste steden van Spanje en krijgt jaarlijks gigantisch veel toeristen. Het is zonder twijfel de meest moderne en cosmopoliete stad van het land, ondanks dat het niet de hoofdstad van Spanje is. Deze Catalaanse hoofdstad heeft anderhalf miljoen inwoners en staat natuurlijk bekend om de populaire Ramblás en de mooie Gaudí highlights, zoals het Parc Güell of de Sagrada Familia. De stad kent een bruisend nachtleven en is rijk aan cultuur. Barcelona is een zeer geschikte bestemming voor een gezellige en sfeervolle incentive reis, waarbij cultuur een leidraad kan zijn.

Neem contact op met ons team voor een op maat verzorgde reis voor uw bedrijf, vereniging of instelling.

Sagrada Familia, Barcelona

Incentive

Deze stedentrip verzorgen wij graag op maat voor u.

Bekijk een van onze reizen