banner

Boedapest op z’n best!

Een bijzondere bestemming voor een incentive of groepsreis is dan wel de prachtige “Parel van de Donau”. Niet voor niets is dat de bijnaam van Boedapest. Deze klassieke stad staat op de werelderfgoedlijst van UNESCO en is dan ook écht een bezoek waard.

Boedapest heeft veel te bieden voor uw bedrijfsuitje of personeelsreis. Zo kunt u genieten van moderne en klassieke musea, veel kunstgalerieën, een bruisend nachtleven en mooie winkelstraten. Dit alles afgespiegeld in een stad die haar charme dankt uit de monarchistische tijden.

Boedapest is een bestemming die u het beste kunt bezoeken in de periode van maart tot en met oktober. Maar in de winter is er ook veel vertier, zoals de vele kerstmarkten en andere festiviteiten.

Een bezoek aan één van de thermale baden is een absolute must in Boedapest. Szechenyi is hiervan de populairste, door verschillende evenementen en feesten die hier georganiseerd worden. Geniet in een traditioneel Hongaars restaurant van de Hongaarse keuken.

Margaret Island ligt ten midden van de Donau, tussen Buda en Pest. Het eiland staat ook bekend als Rabbit Island. Geniet van een skelter rally (Bringo Hinto) of bezoek de ruïnes van het Dominicaanse nonnenklooster en de mooie watertoren. Een typische relikwie uit de communistische tijd is de welbekende trabant. Op weg door de “Poetsa” geniet u van een rally. Daarbij kunt u Hongaarse Huzaren en de Betyards (sociale bandieten) ontmoeten voor een potje robbertje vechten.

Tijdens uw bezoek mag keizerin Sissi bij deze bestemming niet ontbreken. Zo brengt u een bezoek aan het beroemde en gerenoveerde kasteel. En is het zelfs mogelijk hier een gala diner te organiseren. U zult gebruik maken van de klassieke Oriënt Express trein.

Een unieke ervaring en een veelzijdige stad. Boedapest heet u welkom uw incentive hier te organiseren. Wij helpen u hier graag bij informeer bij ons team over de mogelijkheden.

incentive

Uw incentive is geheel op maat te verzorgen.

Bekijk een van onze reizen