banner

Come to Cuba

Cuba is een bijzondere bestemming voor het organiseren van een incentive reis. Een reis naar Cuba is als reizen door de tijd; van het Aboriginal tijdperk tot de 21eeuw. Wij bieden u deze unieke incentive bestemming aan met een gevarieerd programma. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw incentive reis op maat naar Cuba!

Zon, strand, Mojito’s en sigaren, we hebben het over Cuba! Cuba is anders dan alle andere plekken op de aarde en heeft veel te bieden. Het land is één van de meest vreedzame en veilige bestemmingen in de wereld. De rijke cultuur van Cuba en de politieke geschiedenis maken het juist een bestemming met een ware eye-opener.

Geniet van het beste van Cuba tijdens een incentive reis. Deze populaire Caribische destinatie voor een incentive of evenement is zeker de moeite waard. Tijdens een vijfdaags programma laten wij u graag kennis maken met het land, op basis van premium hotels in Havana en Varadero met exclusieve diners, excursies en entertainment.

Havana is de meest interessante stad die u in de Caraïben kunt bezoeken. Met de romantische koloniale pleinen, de opvallende architectuur met pastelkleurige gebouwen en een levendig straatleven is Havana een unieke bestemming. Ook Varadero is een uitstekende vestigingsplaats tijdens uw incentive reis, met een breed scala aan all inclusive Beach Resorts, conferentie en vergaderzalen, watersporten en entertainment en talloze excursiemogelijkheden in de omgeving is dit beslist een aanrader.

Informeer bij ons team voor een passend voorstel op maat voor uw organisatie of management team. Deze bestemming garandeert u het absolute ‘wow’ effect!

Bekijk ook groepstrips

Incentive

Voor u op maat samen te stellen!

Bekijk een van onze reizen