Incentive Glasgow

Glasgow style

De stad Glasgow is door reiswebsite TripAdvisor uitgeroepen tot de topbestemming van Groot Brittannië. Deze tweede grote stad van Schotland groeide vanaf de 18e eeuw uit tot een zeer belangrijk centrum voor handel met Noord-Amerika en West-Indië. Naast een mooie geschiedenis is Glasgow ook rijk aan een indrukwekkende architectuur. De stad is compleet met geweldige winkels, theaters, musea en galeries. Ook de natuur is goed vertegenwoordigd, deze groene stad met mooie parken heeft mooie wandelroutes langs de rivier de Clyde. Het weer in Glasgow is tussen mei en oktober op z’n best.

Ontdek de geheimen van deze rauwe stad. Hieronder geven wij een aantal leuke excursie ideeën ter inspiratie.

Incentive Glasgow

Have a green day! Een mooie wandeltocht staat op het programma. U gaat een complete serie van groene uitdagingen aan en zal uitgerust met een camera en een clan pack met potloden en schaar een interessante toch maken door de highlights van de stad.

Op een half uur rijden van Glasgow ligt het Loch Lomond. Dit is de grootste binnenhaven van Groot-Brittannië en bevat meer dan 32 eilanden. Met een boot varen we naar een van de verborgen plekken. Hier kunt u genieten van een leuke boswandeling, lekker luieren op het strand of een bezoek brengen aan de ondergrondse kerkers en kasteelruïnes. U kunt wandelen langs de steile kliffen en trekt over de groene heuvels. Aan het einde van de dag sluiten we het bezoek aan het eiland af met een feestelijke barbecue bij zonsondergang.

Ook brengt u een bezoek aan de beste Valkenier van Schotland, Adrian. Hij heeft een mooie en grote verzameling vogels die hij zelf traint en verzorgt. Oehoes, Valken, Haviken en de adembenemende Steenarend zullen uw ogen doen verbazen met hun behendigheid. U krijgt de kans zelf met de vogels aan de slag te gaan.

Voor de sportievelingen onder ons is er natuurlijk ook een leuke activiteiten dag samengesteld. In Ibrox en Parkhead kunnen alle voetballiefhebbers de historische voetbalgronden bewonderen waar de profclubs Glasgow Rangers en Glasgow Celtic spelen. Naast een rondleiding zult u ooggetuige zijn van een spannende voetbalwedstrijd. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een ruige rugby training.

Glasgow staat bekend als de modehoofdstad van Schotland. U kunt er alle bekende merken vinden. Het beroemde modehuis Chanel kiest er al tijden voor om deze stad als achtergrond voor hun show te gebruiken.  Onder het genot van een heerlijk glas champagne kunnen de vrouwen onder ons een eigen hoed ontwerpen bij een professionele hoedenmakerij, die zelfs hoeden levert aan het Britse Koninklijke Huis. Uw haute couture meesterwerk kunt u de volgende dag dragen tijdens de traditionele paardenrennen.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Transfers van en naar de luchthaven, gekozen hotelaccommodatie, excursies zoals samengesteld in programma.