banner

Incentive of groepsreis Ibiza

Relaxen op Ibiza! Gegarandeerd genieten van deze unieke incentive of groepsreis bestemming. Verschoor Events adviseert u graag bij het organiseren van uw incentive naar dit prachtige eiland.

Een bedrijfsuitje of personeelsreis naar deze jetset bestemming is een gegarandeerd succes. Dagelijks wordt er vanuit Nederland op Ibiza gevlogen. Tijdens uw incentive laten wij u kennis maken met eiland, het hippie gevoel beleven, de prachtige stranden ontdekken en te laten genieten van betoverende zonsondergangen.

Ibiza maakt deel uit van de Balearen, de Spaanse eilanden. Een voortreffelijk mediteraans klimaat en het eiland Ibiza kent wel 50 stranden en baaien. Ibiza is vooral bekend van de jetset en de vele feesten die georganiseerd worden. Maar het Noordelijke deel van het eiland, daar waant u zich terug in rust, ruimte en prachtige natuur.

Geniet het gehele jaar door van deze veelzijdige bestemming. De beste dj’s zijn in het hoogseizoen te vinden in de Pacha, Ushuaia en Privilege. Het gehele jaar geniet u van de Spaanse keuken in de traditionele en gezellige cafĂ© en restaurants. Ook is een kookworkshop Paella maken een absolute aanrader. Bezoek de hippiemarkt of maak de oversteek naar het mooie eiland Formentera.

Ons team adviseert u graag bij de uitgebreide mogelijkheden.

Incentive

Ons team adviseert u bij een incentive op maat.

Bekijk een van onze reizen