Incentive Kiev

Kek Kiev

Kiev, de stad van geheimen en verborgen schatten! Ontdek tijdens een spetterende incentive, personeelsreis, groepsreis of bedrijfsuitje deze prachtige stad. De hoofdstad van Oekraïne zal u versteld doen staan.

Verschoorevents.nl neemt uw gezelschap graag mee voor een interessante incentive reis naar Kiev. Uiteraard bieden wij een groot netwerk van partners om te voldoen aan uw wensen en behoeften. Verschoorevents.nl garandeert een succes voor uw personeelsreis, bedrijfsuitje en groepsreis.

De hoofdstad van Oekraïne is het mooie en uitdagende Kiev. Deze stad ligt aan de rivier de Dnjepr en het inwoners aantal bedraagt meer dan 3 miljoen. Het is een belangrijk industrieel, wetenschappelijk, educatief en cultureel centrum van Oost Europa. Kiev is de geboorteplaats van de politiek en cultuur in het land. De hightech industrieën, instellingen voor hoger onderwijs en de wereldberoemde historische monumenten staan hoog in het vaandel aangeschreven. De stad heeft een uitgebreide en ontwikkelde infrastructuur; Met een modern systeem voor openbaar vervoer een voorloper. Toch kent de stad ook de groene schoonheden en hangen de bomen sierlijk over de straten heen. Deze bestemming kent warme zomers en frisse winters.

Incentive Kiev

Voor Kiev hebben wij een aantal leuke excursie programma’s opgesteld. Natuurlijk is deze ten alle tijden geheel aan te passen op uw eigen wensen.

Een stadstoer met een priester van een orthodoxe kerk, dat is gegarandeerd een interessante belevenis. U kunt rekenen op een warm welkom met zout en brood, een Oekraïense traditie. Het hoogtepunt van de tour is toch wel het concert van het kinderkoor in de St. Sophia Kathedraal. Met hun mooie engelen stemmen zullen zij u gegarandeerd kippenvel bezorgen in deze 100 jaar oude kerk.

Wordt een echte Kozak in een oud Oekraïens dorpje. We bezoeken Scancen Mamaeva Sloboda waar u leert om authentieke knoedels te maken en de smid zijn geheimen zal onthullen. Ook kunt u hier heerlijk rustig vissen. De traditionele kostuums zijn de kers op de taart. Kozak betekent krijger en deze zijn heer en meester in paardrijden, zwaardvechten en pijl en boogschieten. U zult genieten van een prachtige Kozak show. In de oude houten kerk kunt u met een beetje geluk meegenieten van een traditionele orthodoxe bruiloft of doping ceremonie. Wat dacht u van andere prachtige traditionele bestemmingen? Zoals een groepsreis naar Moskou of een incentive reis Sint Petersburg.

Het is zeker de moeite waard om Kiev vanuit de lucht te bekijken. Dit kan met een heteluchtballon. U zult opstijgen vanaf het Hydro Park Island, een van de populaire trekpleisters van Kiev. Er kunnen ongeveer twintig mensen per keer mee tot een hoogte van 1000 meter. Dit spektakel is zeker een belevenis om nooit meer te vergeten.

Geniet van de mooie klassieke muziek en dans in het Nationaal Opera gebouw. Onder het genot van de een cocktail kijk u uw ogen uit naar het mooie interieur met schitterende kroonluchters. De lenige dansers en muzikale zangers zullen u meeslepen in een exclusief optreden, speciaal voor u. We sluiten de avond ad met een fancy diner waarbij u het rijke gevoel van het koninkrijk zult ervaren.

De barmannen laten u maar al te graag kennis maken met hun traditionele en vurige shotje Horilka Pertsivka. Dit is de originele gearomatiseerde wodka met hete pepers uit Oekraïne. Natuurlijk hebben zij nog meer te bieden. De variaties met deze peper, zoals honing wodka, mierikswortel wodka en frambozen wodka, zullen u vast ook smaken. De rest van de middag kunt u relaxen en genieten van de mooie stad.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Transfers van en naar de luchthaven, gekozen hotelaccommodatie, excursies zoals samengesteld in programma.