banner

Mooi Madrid

Madrid is het kloppend hart van Spanje en tevens de hoofdstad van dit land. De eeuwenoude tradities worden hier gecombineerd met alledaagse vernieuwing. De Spaanse Flamenco en heerlijke tapas restaurantjes blijven bestaan tussen de hippe clubs en trendy winkels. Deze stad heeft een breed aanbod aan cultuur, met drie van de belangrijkste musea van Spanje: Reina Sofia, Thyssen en het Prado.

Naast Madrid kunt u bijvoorbeeld ook genieten van ons aanbod voor Spaanse bestemmingen zoals Barcelona en Valencia!

Geniet van deze prachtige stad middels een avondje tapas nabij het Plaza Mayor met een heerlijke wine tasting. U kunt ook een bezoek brengen aan het Bernabéu stadion van topclub Real Madrid. Ontdek de stad op geheel unieke wijze en stap in een GoCar waarmee u door de smalle maar gezellige Madrileense straatjes stuurt.

Naast Madrid vindt u op 2 uur rijden Toledo, de toemalige hoofdstad van Spanje. Deze stad is net een openluchtmuseum waar 3 culturen samenkomen; Christenen, Arabieren en Joden.

Tot slot is Madrid ook een echte modestad bij uitstek en kunt u hier naar hartelust winkelen, genieten van terrasjes en vooral van de overheerlijke Tapas. Organiseer een afsluitende lunch in La Mucca, waar u zich in een ruimte waant van elegantie met prachtig uitzicht op de straten van Prado.

Meer weten over de mogelijkheden voor uw ideale incentive of personeelsreis? Neem dan contact op met ons team en ontvang een vrijblijvende offerte op maat voor uw gezelschap.

Incentive

Wij verzorgen uw incentive geheel op maat!

Bekijk een van onze reizen