banner

Ontdek Edinburgh!

“Auld Reekie” (Oude Rokerd); zo wordt deze stad ook wel genoemd door de lokale inwoners. Edinburgh is de hoofdstad van Schotland en staat bekend om haar klassieke kastelen, paleizen, grote landhuizen en de diverse musea. Edinburgh is een prachtige bestemming voor een incentive, meeting of bedrijfsuitje. 

Naast de schitterende bezienswaardigheden kunt u in Edinburgh ook erg goed winkelen. Schotland werd sinds 1492 geregeerd vanuit deze stad, totdat de Engelsen dit in het jaar 1700 overnamen. In 1999 werd het vervolgens pas officieel teruggegeven. De beroemde en vele whisky’s zijn niet te missen in het land, maar Edinburgh staat ook bekend om de traditionele koffie en thee cultuur. Een heerlijke whisky tasting in The Doric of een prachtige scones & coffee middag in The Signet Library, gecombineerd met een doedelzak workshop; slechts enkele van de vele unieke activiteiten die wij hier voor u kunnen organiseren.

Breng een bezoek aan de Holyroodhouse gecombineerd met een privé rondleiding en ter afsluiting een heerlijk glas cava. Ook kunt u één van de uitkijkpunten Calton Hill of Arthurs’ Seat beklimmen. Sluit de avond vervolgens af in de Royal Scots Club of geniet van een avondje uit in Ghillie Dhu.

De stad is op een hele korte vliegafstand verwijderd van Nederland en door de overtocht vanuit Rotterdam of IJmuiden is de stad ook gemakkelijk per ferry te bereiken om vervolgens per touringcar door te reizen.

Genoeg reden om even contact op te nemen met ons team voor meer informatie over de incentive of een passend voorstel voor uw bedrijfsuitje.

Meerdaagse reis

Deze stedenreis is volledig op maat voor u te verzorgen

Bekijk een van onze reizen