banner

Droomreis naar Helsinki

Slapen in een Iglo, je rendierrijbewijs halen en een spectaculaire bungee jump maken……….wat een avontuur! In het Finse Helsinki kunt u het allemaal beleven. Maak een mooie incentive reis naar deze spectaculaire droomstad van Scandinavië.

Maak tijdens uw incentive of groepsreis naar Helsinki kennis met het kruispunt van Oosterse en Westerse culturen. De stad biedt een veelzijdige variatie aan architectuur, musea, hotels en culinaire hoogstandjes. Een ideale bestemming voor uw bedrijfsuitje of personeelsreis.

Tijdens uw incentive naar Helsinki mogen de bezienswaardigheden niet ontbreken; Het Senate Plein, de Grote Lutherse Kathedraal, de Grote Markt en de haven. Maar écht uniek is een bezoek aan de beroemde “Kerk in Rock”.

Het populairste eiland is Suomenlinna is het fort eiland! Op korte afstand met de veerdienst is een bezoek naar dit eiland zeker de moeite. Maar natuurlijk is Finland ook het land van de heerlijke sauna traditie. Een bezoek brengen aan de sauna is dan ook zeker aan te raden!

Het unieke van Helsinki is dat zij geweldig te combineren is met Lapland een binnenlandse vlucht zorgt ervoor dat u zich waant in een betoverende winterse wereld!

Een rendier safari is dan zeker aan te raden met de pracht van de winterse landschappen! Dit kan ook in combinatie met ijsvissen. Daarnaast doet u mee aan de Lapse ceremonie voor het oversteken van de Poolcirkel! Een blijvende ervaring! In Lapland staat het magische noorderlicht Aurora Borealis samen met een overnachting in een Iglo (glazen) hoog aangeschreven!

En om de reis echt compleet te maken geniet u in de zomer periode van de mega hoge bungee jump in Kaivopuisto. U maakt een sprong met 120 kilometer per uur, met een volledige vrije val van 50 meter.

Enkele ideeën die ons team u graag van de hand doet voor een unieke incentive naar Helsinki, Finland of Lapland. Laat ons team u vrijblijvend adviseren naar deze unieke droombestemming.

Incentive

Laat uw droom incentive verzorgd worden door ons team.

Bekijk een van onze reizen