Incentive Istanbul

Incentive Istanbul

Istanbul is een unieke bestemming voor uw incentive reis. Breng een bezoek aan 2 verschillende continenten in één stad. Istanbul wordt namelijk door de Bosporus rivier gescheiden tussen Europa en Azië. Deze stad heeft een geweldige mix aan verschillende culturen. De beroemde bezienswaardigheden zoals de Blauwe Moskee, de Hagia Sofia en het Topkapi Paleis mogen niet ontbreken tijdens een mooie personeelsreis of incentive.

Bekijk ook onze incentive reis naar Boedapest.

Istanbul is trendy en bevat een rijke cultuur. Tijdens een incentive reis heeft u keuze uit verschillende hotels. Zo kunt u kiezen voor een modern hotel of juist een eenvoudig lowbudget hotel in Istanbul. Er zijn talloze mogelijkheden om een gevarieerd excursieprogramma op te stellen. Istanbul bevat een trendy uitgaansleven, een heerlijke keuken en is gastvrij. Ook de Grand Bazaar is geweldig om te winkelen. Ontdek Istanbul, een stad waar het weer gedurende het hele jaar aangenaam is.

Hieronder hebben wij een aantal leuke excursiemogelijkheden die u zou kunnen opnemen in een op maat gemaakt programma voor uw gezelschap.

GPS Istanbul
Ontdek Istanbul tijdens een GPS tocht, waarbij u de mooiste plekjes van deze wereldstad zult ontdekken. U zal met de inwoners moeten communiceren om het einddoel te kunnen bereiken. U zal deze tocht niet alleen te voet afleggen. Ook de tram komt voor in deze spannende tocht. Tot slot zal u zelf een motorboot gaan besturen over de Bosporus rivier. Wie is als eerste over de eindstreep?

Incentive Istanbul

Turkse kookkunsten

Durft u de uitdaging aan? Ga op stap met een boodschappenlijstje en wat Turkse woorden en zinnen zodat u zelf boodschappen kunt doen op de lokale Bazaar. U gaat vandaag ingrediënten kopen voor een Turkse Mezze te maken. In een Turks restaurant krijgt u het recept en instructies om zelf aan de slag te zijn. Een professionele kok zal uw creatie op smaak, presentatie en creativiteit te beoordelen.

Incentive Istanbul

Koffietijd
Even op de koffie bij een lokale inwoner uit Istanbul. Zo krijgt u echt een indruk van het dagelijkse leven in deze Turkse stad. Zowel op sociaal als op cultureel gebied leert u de bevolking kennen. Ervaar de lokale tradities zoals bijvoorbeeld het besprenkelen van parfum op de handen. Ook wordt u geleerd hoe u goede Turkse koffie moet maken en zo de toekomst kunt voorspellen met het “Koffiedik kijken”. U zult zich niet vervelen!

Pootje baden
Pure ontspanning in een Turks badhuis! Een historische plek uit de Ottomaanse tijd die vroeger door de sultan en zijn harem werd gebruikt. U kunt genieten van een echte Hammam behandeling en verschillende baden en massages. U voelt zich na afloop optimaal relaxed en ontspannen, een herboren mens! Een bezoek aan een Turks badhuis mag niet ontbreken tijdens een stedenreis in Istanbul! Na het bad wacht er een uitstekend diner buffet op u in een lokaal restaurant.

Onder Istanbul
Ontdek ondergronds Istanbul. Vandaag brengt u een exclusief bezoek aan een ondergronds waterreservoir. Een diepe grot gebouwd door Keizer Justinian in 532, waar u uw ogen uit zult kijken. Maar liefst 336 pilaren in rijen van 12 zijn opgesteld in deze grot, die vroeger diende als waterbron voor het Grote Byzantijnse Paleis en het Ottomaanse Topkapi Paleis. U krijgt een privé voorstelling van ‘De draaiende bedelmonniken’, een fascinerend schouwspel met een spirituele en mysterieuze ervaring.

Geniet van een stedenreis naar Istanbul, met voor ieder wat wils! Beleef samen met uw collega’s deze culturele topbestemming in Europa/ Azië. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor een excursieprogramma op maat.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Het programma is aan te passen op uw wensen. Wij maken graag een programma op maat voor u.