banner

Kopenhagen is hip!

Hip! Dat is Kopenhagen absoluut met het culturele en economische centrum van Denemarken. Geniet tijdens uw incentive of groepsreis van één van de groenste steden van de wereld! Uit onderzoek is gebleken dat de Denen het meest gelukkig zijn van de Wereld, dat willen wij absoluut laten ervaren tijdens uw bedrijfsuitje of personeelsreis.

Geniet van een Hans Christian Andersen tour of ontdekt de oude Viking traditie tijdens uw incentive reis. Zo maakt u kennis met diverse spellen die de Viking families dagelijks bezig houden, absoluut een leuke ervaring voor uw teambuilding.

Denemarken kent eveneens een hippie stroming in de Vrijstad Christiana, een bezoek aan deze stad wordt gecombineerd met welkom bij één van de bewoners. Zo leert u kennismaken met de levenswijze en overtuigingen.

Smörrebröd is een typisch Deens gerecht wat tijdens uw incentive niet mag ontbreken. Door een workshop van de Deense kok Ida Davidsen leert u de bereidingswijze van dit gerecht.

Daarnaast zijn reguliere bezienswaardigheden te bezoeken zoals onder andere de Kleine Zeemeermin. Laat ons team u adviseren

Bekijk ook groepstrip

incentive

Incentive

Een incentive verzorgen wij graag geheel op maat voor u.

Bekijk een van onze reizen