banner

Lieve Lille

Geniet van een mooie incentive reis naar het Franse Lille; ook wel ‘klein Parijs’ genoemd. Deze relatief kleine Franse stad, ook wel Rijsel genoemd, biedt een scala aan mogelijkheden voor uw bedrijfsuitje of groepsreis. Beleef het samen; lang leve Lille!

Met bijna 220.000 inwoners is Lille een levendige, jonge en dynamische stad. In 2004 was Lille dé Europese culturele hoofdstad en verkreeg het een label als zijnde ‘Stad van Kunst en Geschiedenis’. Hiermee bevestigde Lille een toeristische en culturele bestemming van de bovenste plank te zijn. Deze bestemming is goed te bereiken per touringcar (in slechts 3 uur), maar ook per vliegtuig of trein.

Tijdens een bezoek aan Lille geniet u bijvoorbeeld van het prachtige Museum van de Schone Kunsten. Dit museum is één van de meest bekende musea in de wijde omgeving! Hier worden wisselende exposities gehouden. Een diner is te verzorgen bij Restaurant Omnia of Restaurant Terrasse du Remparts. Het Belfort is één van de highlights van de stad en zeker uniek om te beklimmen. Ook zijn er afwisselende proeverij wandelingen te organiseren. Door de compactheid van de stad is het natuurlijk heerlijk winkelen, waarbij u kunt genieten van de gezellige Franse terrasjes.

Neem contact op met ons team voor meer informatie of advies.

Fontaine-Don-Muschter-Steden1

Incentive

Wij presenteren u graag een reis op maat.

Bekijk een van onze reizen