banner2

Magisch Moskou

Op zoek naar een unieke en magische reis voor uw medewerkers? Beleef het in Moskou. Een incentive, personeelsreis of groepsreis vol met hoogtepunten, waarbij u zowel op cultureel als op economisch vlak genoeg kunt beleven. Wij nemen u graag mee naar deze bruisende Russische hoofdstad.

Moskou is met afstand de meest dichtbevolkte hoofdstad van Rusland en heeft meer dan 11 miljoen inwoners. De stad is een belangrijk economische, cultureel, politiek en wetenschappelijk centrum en vertegenwoordigt wereldwijd de grootste gemeenschap van miljardairs.

De stad is helder, levendig en een tikje magisch. Dit komt vooral door de mooie en beroemde Kremlin; een oud fort wat als residentie dient van de Russische president. Dit gebouw staat natuurlijk ook vermeld op de UNESCO wereld erfgoedlijst. Moskou kent een landklimaat met warme zomers en strenge winters.

Tijdens uw incentive naar Moskou kunt u natuurlijk het kloppend hart van de stad niet missen! Zo krijgt u de kans het grote Kremlin paleis te bewonderen. Vervolgens gaat u op visite bij een Russische familie en maakt u kennis met de lokale eetgewoontes. Even buiten Moskou ervaart u geen zwaartekracht en G-krachten. Wij laten u Star City met haar spannende ruimteactiviteiten ervaren, waarna we desgewenst een vergadering organiseren in de bunker op Taganka. Deze Sovjet schuilplaats bevindt zich op ruim 60 meter onder de grond. Een echte must tijdens uw bezoek zijn de bijzondere metrostations, waarvoor wij ook een metro-rally kunnen organiseren. Waan u ’s nachts over het Kremlin en aanschouw de vele neon-reclames, wat zorgt voor een waar sprookje met de uitgelichte monumenten ‘Poesjkin’ en het Lenin Mausoleum.

Moskou heeft u veel te bieden! Wij nemen u graag mee voor een magische incentive door deze mooie stad, waarvan u nog lang zult nagenieten. Neem contact op met ons team voor meer informatie.

Incentive

Het programma is volledig naar uw wens aan te passen

Bekijk een van onze reizen