banner

Oman

Oman, eigenlijk Sultanaat van Oman, is een staat in het Midden-Oosten (officieel Zuidwest-Azië). Oman is gelegen aan de Zuidoostkust van het Arabische Schiereiland, met haar bijzonder gastvrije hoofdstad Muscat. Wij nemen u graag mee om kennis te maken met bijzonder Oman tijdens uw incentive, groepsreis, bedrijfsuitje, personeelsreis of business event.

Omarm Oman, niet voor niets kent dit arrangement deze gastvrije benaming. Het bijzonder gastvrije Muscat is uniek in haar soort, waar gastvrijheid, luxe en het alledaagse leven samenkomen. Het is een echte smeltkroes. Wij nemen u graag mee voor uw incentive, groepsreis of business event.

Een andere leuke bestemming is wellicht het hyper moderne en kosmopolitische Dubai.

Gelegen aan de monding van de Perzische Golf en een hyper moderne Arabische smeltkroes; Oman is een absolute monarchie en u beleeft dit dan ook nadrukkelijk tijdens uw verblijf in Muscat. Met een Sultan die absolute autoriteit uitoefent en een geringe wetgeving beleeft u een bijzondere cultuur. U geniet van een land met een historie van meer dan 3000 jaar en vooral erg ongerept is. Men kan wel stellen dat het hier gaat om het sprookje “duizend-en-één“. Een prachtig paleis, grote forten en mysterieuze souks, duinen, gebergten en de lieve inwoners zorgen samen tot een sprookjesachtige beleving.  Voor al tijdens onze winterperiode is het hier heerlijk verblijven!

Tijdens een bezoek aan deze Arabische smeltkroes brengt u beslist een bezoek aan de moskee van Sultan Qaboes, oftewel de Grote Moskee, met een kroonluchter van maarliefst 14 meter hoog, 1.122 lampen en een gewicht van wel 8 ton! U maakt een cruise in stijl met een Arabische houten Dhow of u geniet van een lokale avond aan het strand van Wahiba Sands. Daarnaast is het schilderachtige dorpje Qantab een aanrader, waar de lokale bevolking een Omaans diner voor u bereidt. Natuurlijk hoort daar een sheesha (waterpijp) bij.

Oman is een prachtig land waarbij de hoofdstad Muscat een ideale gastheer is voor een bijzondere reis. Geniet van deze gastvrije bestemming met al haar mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Oman-Muscat-Incentive-Groepsreis-Verschoorevents1

Incentive

Wij adviseren u graag bij een passend programma.

Bekijk een van onze reizen