Ontdek Praag!

Ontdek Praag!

Geniet van een heerlijke incentive, groepsreis of personeelsreis naar het mooie Praag. Deze hoofdstad van de Tsjechische Republiek staat bekend om haar prachtige architectuur en zit boordevol cultuur. Praag is the place to be voor een incentive reis, waarbij u ook voor een kleiner budget een mooie en unieke  ervaring zult opdoen met uw team, relaties of organisatie. Praag is liefde op het eerste gezicht, zeggen ze…Bent  u klaar om verliefd te worden op deze gouden stad?

Bekijk ook onze incentive reis naar Boedapest!

Praag is een oude stad met mooie gebouwen en bezienswaardigheden, een stad van maar liefst 1100 jaar oud. Desondanks kunnen we ook stellen dat Praag bruist en een moderne en vernieuwende stad is, zeker op het gebied van politiek, economie en cultuur. Praag is heel divers, van kleine bed & Breakfast hotels tot aan de wereldwijde hotels ketens zijn hier vertegenwoordigd. Ook op culinair gebied is een ruim aanbod beschikbaar. U kunt ervoor kiezen om traditionele Oostenrijks en Hongaars te eten, maar ook juist exclusief genieten van een Michelin restaurant. Mensen in Praag hebben oog voor detail, waarbij de service optimaal is. De vriendelijkheid van de mensen dragen bij aan een prettig verblijf in Praag. Klim naar de Burcht, slenter door het Gouden Straatje en flaneer over de Karelsbrug. Geniet van het echte traditionele bier tijdens een bierproeverij en bekijk de bijzondere voorstelling in het Black Light Theatre. Een incentive programma is geheel op uw wensen aan te passen. Wel willen wij u alvast wat inspiratie bieden in onderstaand voorbeeldprogramma.

Ontdek Praag!

Voorbeeldprogramma 4 daagse reis Praag

Dag 1:

Vandaag starten we met de vliegreis naar de Tsjechische hoofdstad Praag waartoe u per comfortabele touringcar naar de luchthaven wordt gebracht. Bij aankomst op de internationale luchthaven in Praag wordt u door onze vertegenwoordiger opgewacht en begeleid naar de gereedstaande touringcar voor de transfer naar het hotel. Alle hotels die wij u aanbieden liggen centraal in het stadscentrum en zullen u naar gelang de ligging en het budget het beste passen.

Bij aankomst in het hotel zijn de kamers voor u in gereedheid gebracht en krijgt u de kamer sleutels uitgereikt. Bij een vroege aankomst kan het voorkomen dat de kamers nog niet gereed zijn; in dit geval kan uw bagage worden opgeslagen in een bagagedepot zodat u toch alvast van Praag kunt gaan genieten. Bezichtig paleizen, kerken en musea. Beklim een van de vele torens voor het beste uitzicht over de stad. Verdwaal in het doolhof van middeleeuwse straatjes en stegen. Rust uit op een terrasje op het Oudestadsplein voordat je naar het schouwspel van de astronomische klok gaat kijken.

Er is genoeg te beleven in Praag.

Ontdek Praag!

Dag 2 & 3:

Een goed ontbijt is dagelijks een goed begin van de dag! Op diverse dagdelen kunnen wij voor u activiteiten inplannen waarvoor onderstaand een overzicht met mogelijkheden en prijzen. In overleg worden de activiteiten voor u gereserveerd en in een programma ingepland. Een greep uit de bijzondere mogelijkheden zijn:

Bier plezier in Praag
Geniet van een 2 uur durende bier tour te voet door het centrum van Praag. U maakt een echte Tsjechische bierproeverij mee, in zowel smaak als cultuur.

Captain Jack
Een actief offroad arrangement is natuurlijk ook mogelijk in Praag. Quad of landrover rijden, BMP tankdriving en paintball op een voormalig militair terrein in Milovice, net buiten Praag, zijn zeker aan te raden voor een spectaculaire activiteit.

IJs en ijskoud!             
Doe een workshop IJs sculpturen bewerken in teambuilding verband, maak een eigen creatie uit 130 kg ijs. Bent u uit het goede ijs gesneden voor deze activiteit?

Whise Whisky
Geniet van een whisky tasting in een luxe distilleerderij met 400 soorten whisky. Welke heeft uw voorkeur?

Oldie’s cruise
Maak een Oldtimer tour door de oude stad en geniet van de mooie architectuur en bezienswaardigheden onderweg. Of kies voor een rit per nostalgische, historische tram met bezoek en entree Praagse Burcht.

Wat Seggie?
Maak een tour per moderne Segway met een hele andere kijk op de stad. Dat is beslist een belevenis!

Triatlon 2.0
We beginnen met een Trabant rally in teams van 3 personen voor het zoeken naar checkpoints, de eerste bereikt u per Trabant, de tweede per mountain bike en de derde per roeiboot. Dat is nog eens een afwisselende triatlon!

Showtime!
Geniet van een bijzondere voorstelling in het Black Light Theatre. Afhankelijk van de reisdata kunnen wij kijken naar het programma voor u.

Culinaire hoogstandjes
Diners mogelijk in normale, voordelige restaurants maar ook in een steakhouse, op een boot, in een jazzclub en nog veel meer. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Dag 4:

In de loop van de dag transfer naar de luchthaven van Praag. Terugvlucht naar Nederland waar deze stedentrip en incentive reis in de loop van de dag eindigt. Onze chauffeur wacht u op en brengt u terug naar het vertrekadres.

Ontdek Praag!

Het voorbeeldprogramma is gemaakt op basis van een vliegreis. Het is ook mogelijk om de incentive naar Praag per comfortabele touringcar te maken.

Meerdaagse reis

Inbegrepen: Alle transfers van en naar de luchthavens, vluchten, overnachtingen in gekozen hotelaccommodatie, excursieprogramma naar keuze.