banner

Reis naar Rio

Carnaval, WK voetbal van 2014, Olympische Spelen van 2016? Toch nog niet helemaal duidelijk? Cocktails, Varen, Copacabana of Maracana Stadion? Ja wij hebben het over Brazilië! Ontdek Rio de Janeiro tijdens uw groepsreis of incentive; Rio is een stad van wel 6,1 miljoen inwoners en voormalig hoofdstad van Brazilië. Genoeg reden voor een bezoek tijdens uw bedrijfsuitje of personeelsreis!

Proef de Braziliaanse sfeer in de populaire stad Rio de Janeiro tijdens een exclusieve incentive reis. Na het WK voetbal in 2014 en de Olympische Spelen in 2016 kan worden gesteld dat Rio volop in beweging is; deze stad bruist! Tijdens een groepsreis laten wij u op unieke wijze kennismaken met Rio de Janeiro.

De belangrijkste highlights die u niet mag missen zijn; voetbal, favelas, carnaval en de prachtige stranden. In Rio geniet u gedurende het gehele jaar van een aangenaam klimaat, dus heerlijk toeven wordt het zeker. Geniet van een droomvlucht per helikopter, zodat u een geweldig uitzicht heeft over Rio de Janeiro. Breng een uniek bezoek aan de Favelas van Rio; de sloppenwijken die tegenwoordig worden omgetoverd tot kleurrijke dorpjes.

Ga aan boord van Sepetiba Bay en geniet van een cocktailworkshop in combinatie met stops voor spa behandelingen en een fantastische lunch aan boord. Natuurlijk brengen we een bezoek aan één van de beste sambascholen voor een echte samba workshop in kostuum!

En de voetballiefhebber? Die nemen we natuurlijk graag mee naar het grootste stadion van Brazilië: Maracana, waar u geniet van een unieke rondleiding. Kortom; we moeten er even voor vliegen, maar dan is er ook gigantisch veel te ontdekken en te beleven. Meer weten? Neem contact op met ons team.

Helicopter_Rio

Incentive

Deze incentive reis is geheel op maat aan te passen.

Bekijk een van onze reizen