banner

Historisch Rome

Een mooie incentive, personeelsreis of groepsreis naar het beroemde Rome. Rome is een top bestemming met voor ieder wat wils. Er is een scala aan mogelijkheden om uw programma naar wens te verzorgen. Wij helpen u graag met het samenstellen van de perfecte incentive of groepsreis.

De Italiaanse hoofdstad Rome is een must see voor vele. Het is zelfs een van de meest bezochte steden in de wereld. Deze stad was vroeger de hoofdstad van het Romeinse rijk en heeft zijn indrukwekkende culturele, historische en artistieke betekenis behouden. Eeuwen later is deze stad nog steeds een enorme trekpleister op het wereldtoneel. Elke piazza, straat of steegje verwijst terug naar de geschiedenis van dit roemrijke verleden van Rome. Dit is slechts een klein deel van de charme die deze stad te bieden heeft.

Verschoor Events is uw organisatiebureau voor groepsreizen, incentive reizencongressenevenementen en vergaderingen. Sinds 2013 verzorgen wij als zustermerk van Verschoor Reizen bijzondere projecten. Met ruim 90 jaar kennis in de reisbranche, ruim 20 jaar gedegen kennis in de evenementenbranche alsmede een solide opgebouwd netwerk is Verschoor Events inmiddels uitgegroeid tot dé specialist in het organiseren van uw unieke momenten.

Als full-service organisatiebureau ontzorgen wij u gedurende het gehele traject; van concept plannen tot en met het uitvoeren van uw unieke evenementen.

Lees meer over een selectie uit de mogelijkheden voor een incentive naar Rome. Informeer bij ons team voor advies op maat.

Incentive

Deze incentive verzorgen wij graag volledig op maat passend aan uw wensen.

Bekijk een van onze reizen