banner

See Singapore

Singapore “Sing” geniet van een enthousiaste en bruisende incentive. Uiteraard kan dit gecombineerd worden met uw zakelijke afspraken. Een incentive of groepsreis naar Singapore is een absoluut unieke ervaring! Geniet van de bruisende kosmopolitische metropole waar het bruist van grote en belangrijke bedrijven! Wij adviseren u graag bij uw incentive of groepsreis gecombineerd met uw zakelijke activiteiten.

Een klein land met grote mogelijkheden voor uw incentive bestemming of zakenreis. Singapore is het kleinste land van Zuidoost Azië en bestaat uit maar liefst 63 eilanden. Dit kleine visserslandje is getransformeerd naar een wereldberoemde metropool. Met een subtropisch klimaat is het gedurende het hele jaar aangenaam warm in Singapore, zowel in de zomer als in de winter een topbestemming.

Ontdek tijdens uw bezoek aan Singapore één van de mooiste dierentuinen, Het Seletar Reservoir Park. Bij aankomst wordt u hier verwelkomd met een heerlijke coctail in de Treetop Trails. Bijzonder aan dit park is dat het een ecologische weergave is van de dieren in de regenwouden van Indonesië en Maleisië. Uw bezoek kan gecombineerd worden met een rit op een Aziatische Olifant!

Sentosa eiland is de favoriete speeltuin van Azië op slechts 15 minuten afstand van Singapore. Hier geniet u van attractieparken, exclusieve spa oorden, gouden straden, golfbanen en een jachthaven!

Pulau Ubin is het tweede grootste eiland van Singapore. Hier is de natuur in haar oorspronkelijke staat te zien. Ontdek de natuur door een prachtige kajak tocht door Pulau Ubin!

Uiteraard zijn er veel meer mogelijkheden om uw incentive en zakenreis zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Informeer bij ons team over uitgebreide mogelijkheden voor uw reis naar het betroverende Singapore.

Incentive-Singapore

Incentive

Uw zakenreis of incentive compleet op maat verzorgd!

Bekijk een van onze reizen