banner

Incentive Sint Petersburg

De bijzondere stad van Tsaar Peter de Grote, dan spreken we over Sint Petersburg! Dit is de voormalige hoofdstad van Rusland tot aan het jaar 1918. Geniet van een prachtige incentive of relatiereis naar deze stad. Een diversiteit aan historie en cultuur is het thema van uw bedrijfsuitje of groepsreis.

De stad is gelegen aan de rivier de Neva, aan het hoofd van de Golf van Finland en de Baltische Zee. Het is een belangrijke havenstad vanwege de gunstige geografische ligging. De stad heeft de namen Petrograd en Leningrad gekend, maar is in 1991 weer officieel benoemd tot Sint Petersburg. Het historische centrum en de omliggende monumenten staan op de UNESCO wereld erfgoedlijst en zijn niet te missen bij een bezoek aan deze stad.

Tijdens uw incentive bezoekt u de Hermitage, met indien gewenst een speciale openstelling alleen voor uw gezelschap. Ook kunt u een demonstratie van de beroemde Peacock Clock bijwonen. Rusland staat onder andere bekend om het kunstschaatsen! Een clinic is dan ook een absolute aanrader, of geniet van een unieke show.

De stad herbergt de diepst gelegen metro’s van de wereld, met prachtige roltrappen en bijzondere stations. Na een rit van ca. 2 – 3 haltes stappen we uit bij de lokale markt voor een proeverij van wodka en kaviaar: echte Russische specialiteiten.

Ook ervaart u in de omgeving van Sint Petersburg hoe het is om Russische soldaat te zijn. U kruipt in de rol van een soldaat als u ervaart hoe het is om voor even met een AK47 geweer te schieten en krijgt u de kans een tank te besturen!

Het Kirov ballet is absoluut uniek en een bezoek aan de voorstelling is dan ook zeker de moeite waard. Geniet in één van de bijzondere balzalen in de paleizen van de Russische aristocratie in Sint Petersburg.

Dit zijn slechts enkele highlights van een indrukwekkende belevenis voor uw gasten. Geniet van een bedrijfsuitje, incentive of relatiereis naar Sint Petersburg. Ook is het mogelijk een combinatie te maken met Magisch Moskou. Informeer vrijblijvend bij ons team.

Incentive

Geheel op maat voor u samen te stellen.

Bekijk een van onze reizen