banner

De schoonheid van Stockholm

Het prachtige Stockholm oftewel “VenetiĆ« van het Noorden” voor uw incentive of groepsreis. De hoofdstad van Zweden staat bekend als een schatkist voor teambuilding activiteiten; Rib Experience, Stadswandeling over de daken, bijzondere highlights en veel meer.

Tijdens uw bedrijfsuitje of personeelreis laten wij kennismaken met Stockholm. Bij uitstek een unieke bestemming waar nog lang over nagepraat wordt! Stockholm bestaat uit 14 eiland die verbonden worden door 57 bruggen een groot aanbod van musea en attracties en daarnaast prachtige architectuur en mooie parken!

Een aantal hoogte punten om te bezoeken zijn; het gemeentehuis met haar prachtige bekleden gouden muren. U waantzich hier als een echte beroemdeheid. Een dagje vissen op de vele wateren met uitzicht op het Koninklijk Paleis? Uiteraard maakt u hier ook een interessante fietstocht. Daarnaast is het mogelijk om een stadswandeling over de daken te organiseren! Net even iets anders. En als er toch bent, dan moet u beslist even Skansen. Dit is de beroemde kettingdans en kunt u leren in onder andere het openluchtmuseum of een workshop.

Kortom wederom zo’n fantastische mooie bestemming voor uw incentive. Meer informatie hierover? Neem dan contact op met ons team.

Incentive

Een bijzondere incentive speciaal op maat verzorgd.

Bekijk een van onze reizen